tamam 31 okurum kuzum 32 olsa da farketmez önemli olan niyetsen 31 okuyacaksın canım
Teşekkür ederim canım sma hak geçsin istemem herkes aynı okuyacak sonuçta benim eksik okumam olmaz hak geçerBen senin yerime okuyayim insallah
kuzum ben fazla okuyacam sen merak etmeve bence hala bir yanlışlık var çözülmeyen
günde 17 tane okusam bunun 7 tanesini bir arkadaşa 8 tanesini diğer arkadaşa mı niyet edeceğim
313 sayısı önemlidir eksik yada fazla olmamalı
küsüratlı sayı olmamalı
liste tam oturmadı farkındayım ama dua sahipleri dileğini yazsa ona göre niyet edip belli sayıda okusak daha iyi olmazmı
sen 17 okuyacan digerleri de toplamda 595 ediyor yani tek kiş tek başına 313 ü yada 626 yı okumayacak herkes tamamlayınca 626 yı buluyoruz zatenve bence hala bir yanlışlık var çözülmeyen
günde 17 tane okusam bunun9 tanesini bir arkadaşa 8 tanesini diğer arkadaşa mı niyet edeceğim
313 sayısı önemlidir eksik yada fazla olmamalı
küsüratlı sayı olmamalı
liste tam oturmadı farkındayım ama dua sahipleri dileğini yazsa ona göre niyet edip belli sayıda okusak daha iyi olmazmı
listemize sonradan dahil olmak isteyenler oldu bundan böyle toplamda 36 kişiyiz ve artık kişi alımı yapılmayacak kuzum sen 17 okuyacaksın günlüklistemiz neden hergün çoğalıyor hergün bi değişiklik var
canım anlatamadım tamam ben 17 okuyacağım da iki kişiyesen 17 okuyacan digerleri de toplamda 595 ediyor yani tek kiş tek başına 313 ü yada 626 yı okumayacak herkes tamamlayınca 626 yı buluyoruz zaten
Estağfurullah olur mu oyle sey maksadimiz dua etmek degil mi? Hem bir cok kişinin ayni duada bulusmasi daha makbul oluyor diye biliyorumTeşekkür ederim canım sma hak geçsin istemem herkes aynı okuyacak sonuçta benim eksik okumam olmaz hak geçer
tamam kuzum haklısın ama toplu niyet ediyoruz toplu okuduğumuz için ama istediğin kadar okucanım anlatamadım tamam ben 17 okuyacağım da iki kişiye
okumadan önce arkadaşın adını ve duasını söylüyorum ben, niyet edip okuyorum
birine 8 birine 9 tane mi okumalıyım o zaman
yada ben fazla ince düşünüyorum
iki arkadaşın niyetine diyip 17 tane birden okunacak o zaman
evet önemli değil 1 de olsa 1000 olsa niyet edip toplu okumakEstağfurullah olur mu oyle sey maksadimiz dua etmek degil mi? Hem bir cok kişinin ayni duada bulusmasi daha makbul oluyor diye biliyorum
Ben fazla okusam ne olur senin de kendince dualarin varmis ne.mutlu sana
Neden bundan mahrum kalasin ki? Hem senin vesilenle daha fazla okumus olurumhak geçmez gecse de helal olsun hepimiz din kardesi degil.miyiz? Kimbilir hangimizin duasi kabul olursa belki bizim dualar da onun hürmetine kabul olacak
Okuyabildigini oku su kadar okudum de biz tamamlariz el birligiyle olur mu?
Tamam canım Rabbim kabul etsin inşallah ben 17 okudum bugünlistemize sonradan dahil olmak isteyenler oldu bundan böyle toplamda 36 kişiyiz ve artık kişi alımı yapılmayacak kuzum sen 17 okuyacaksın günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?