Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

S Sargoz canim bugün benim için okudunuz allah razı olsun. Canim ben mazeretli oldum. Sürpriz mazeretim tedavimi de öne çekti. Bugün apartopar doktora gittim transfere başlamak için. Sabah 6 dan beri Yollarda yim o nedenle haber veremedim. Nasipse Martin beşinde transferim var insaallah. 2 buz bebişim alacağım. Rabbim dualariniz yüzü suyu hürmetine duami kabul etsin ınşallah. Bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlat nasip etsin

313 Ayetel kursi
Kisi basina düsen sayi : 24(Mazaretli sayisi pay edilmistir)
313 e tamamlamak icin okunacak sayi: 49
G guzbahar icin okuyoruz
LISTEMIZ

1- S Sargoz
2- @_asmunikal_ okudu
3- @NEFSSEMS mazaretli
4- whiterose00 mazaretli
5- tubatesbih okudu
6- G guzbahar mazaretli
7- @-Mahperi- mazaretli
8- @merve1603 okudu
9- @balbebis mazaretli
10- Sealand okudu
11- didecinna okudu
12- K kartanem2
13- evTik okudu
14- ygmrdmls okudu
15- mini87 okudu
16- @minnoskabarikkek mazaretli
17- yumiti okudu (6 fazla)
G guzbahar ın duası :canim bugün benim için okudunuz allah razı olsun. Canim ben mazeretli oldum. Sürpriz mazeretim tedavimi de öne çekti. Bugün apartopar doktora gittim transfere başlamak için. Sabah 6 dan beri Yollarda yim o nedenle haber veremedim. Nasipse Martin beşinde transferim var insaallah. 2 buz bebişim alacağım. Rabbim dualariniz yüzü suyu hürmetine duami kabul etsin ınşallah. Bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlat nasip etsin

Kızlar 313 e tamamlamak için 49 sayı daha okunması gerekiyor

49 tane okudum,Allah kabul etsin inşallah gönül muradına ersin hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte S Sargoz

313 Ayetel kursi
Kisi basina düsen sayi : 24(Mazaretli sayisi pay edilmistir)
313 e tamamlamak icin okunacak sayi: 49 evTik tamamladı
G guzbahar icin okuyoruz
LISTEMIZ

1- S Sargoz okudu
2- @_asmunikal_ okudu
3- @NEFSSEMS mazaretli tamamlandı
4- whiterose00 mazaretli tamamlandı
5- tubatesbih okudu
6- G guzbahar mazaretli tamamlandı
7- @-Mahperi- mazaretli tamamlandı
8- @merve1603 okudu
9- @balbebis mazaretli tamamlandı
10- Sealand okudu
11- didecinna okudu
12- K kartanem2
13- evTik okudu
14- ygmrdmls okudu
15- mini87 okudu
16- @minnoskabarikkek mazaretli tamamlandı
17- yumiti okudu (6 fazla)
G guzbahar ın duası :canim bugün benim için okudunuz allah razı olsun. Canim ben mazeretli oldum. Sürpriz mazeretim tedavimi de öne çekti. Bugün apartopar doktora gittim transfere başlamak için. Sabah 6 dan beri Yollarda yim o nedenle haber veremedim. Nasipse Martin beşinde transferim var insaallah. 2 buz bebişim alacağım. Rabbim dualariniz yüzü suyu hürmetine duami kabul etsin ınşallah. Bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlat nasip etsin

Rabbim hepinizden razı olsun... hepimizin duasını kabul etsin. bu mübarek cuma gününde cuma saatinde istediğimiz gönlümüzden geçen her şeyi... hayırlı cumalar

S Sargoz mahperi için 28 okudum,cumartesi pazar internete giremeyeceğim,yine aynen 28 sayı düşer diye 8- @merve1603
9- @balbebis için 28er okudum
istersen mazeretli yaz istersen de okundu yaz hangisi kolay olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…