- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
ayy kıyamam Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah iyi değil mi şimdi minnağımızdünkü liste kapanmadı bende hastaneye gittim oglum rahatsızdı kızlar
Biraz daha iyi teyzesi igne yaptırdım şimdiayy kıyamam Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah iyi değil mi şimdi minnağımız
Liste kapalı kuzumKızlar ben nasıl katılabilirim aranıza?
Daha 8 arakadas varNe zaman açılır?
Ohh cok sukur daha iyi olacak insallah ❤❤❤ okudum bu arada bugunki arkadas icin Rabbim kabul etsin hayatimmm❤❤❤Biraz daha iyi teyzesi igne yaptırdım şimdi
Sagolasın tatlım ❤❤❤❤❤Ohh cok sukur daha iyi olacak insallah ❤❤❤ okudum bu arada bugunki arkadas icin Rabbim kabul etsin hayatimmm❤❤❤
Kişi başına düşen sayı : 22
313 e tamamlamak için :5
@balbebis için okuyoruz
1- S Sargoz
2- @_asmunikal_
3-Nefs mazaretli
4-whiterose00 mazaretli
5-tubatesbih
6- G guzbahar mazaretli
7-mahperi hatun okudu
8- @merve1603 mazaretli
9- @balbebis
10-Sealand
11-didecinna
12- K kartanem2
13-evTik
14-ygmrdmls
15-mini87
16- @minnoskabarikkek
17- [USER=630995]@yumiti[/USER]
@balbebis in duası :
Estagfirullah estagfirullah estagfirullah, Elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammet.
Allahım Balbebis rumuzlu kuluna Senin rizan doğrultusunda gecirilmis hayirli, huzurlu bir ömür nasip et. Onu Senin sevdiğin kullarindan eyle. Esiyle birbirlerini cok sevip cok iyi anlasinlar. Birbirlerine Sana yakinlasmakta vesile olabilsinler. Onlara hayırlısıyla mutluluklarina mutluluk katacak hayirli bir evlat nasip et. Aileleriyle de aralari iyi olsun, aradaki dengeyi kolaylikla koruyabilmelerini nasip et. Allahim Balbebis rumuzlu kulunu, ailesini, sevdiklerini Senin razi oldugun kullarindan eyle. Onlari her türlü nazardan kazadan beladan, kotu insanlarin serrinden, nefslerinin serrinden koru Yuce Rabbim.
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammet.
Yarın oku istersen tatlımCanım şimdi uygunum. Mazaretim bitti.
Bugün okuma yapayım mı?
Yoksa yarından itibaren hazırım....
Kişi başına düşen sayı : 22
313 e tamamlamak için :5
@balbebis için okuyoruz
1- S Sargoz
2- @_asmunikal_
3-Nefs mazaretli
4-whiterose00 mazaretli
5-tubatesbih
6- G guzbahar mazaretli
7-mahperi hatun okudu
8- @merve1603 mazaretli
9- @balbebis
10-Sealand
11-didecinna
12- K kartanem2
13-evTik
14-ygmrdmls
15-mini87
16- @minnoskabarikkek
17- [USER=630995]@yumiti[/USER]
@balbebis in duası :
Estagfirullah estagfirullah estagfirullah, Elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammet.
Allahım Balbebis rumuzlu kuluna Senin rizan doğrultusunda gecirilmis hayirli, huzurlu bir ömür nasip et. Onu Senin sevdiğin kullarindan eyle. Esiyle birbirlerini cok sevip cok iyi anlasinlar. Birbirlerine Sana yakinlasmakta vesile olabilsinler. Onlara hayırlısıyla mutluluklarina mutluluk katacak hayirli bir evlat nasip et. Aileleriyle de aralari iyi olsun, aradaki dengeyi kolaylikla koruyabilmelerini nasip et. Allahim Balbebis rumuzlu kulunu, ailesini, sevdiklerini Senin razi oldugun kullarindan eyle. Onlari her türlü nazardan kazadan beladan, kotu insanlarin serrinden, nefslerinin serrinden koru Yuce Rabbim.
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?