Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Okuyan herkesten allah razı olsun . allah herkesin duasını kabul etsin. Biraz geç kaldım yazmakta 2 gündür çok yoğundum. hakkınızı helal edin.
Duam:Estagfirullah estagfirullah estagfirullah Allahumme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed (s.a.v) Allahim burada okunan dualari once peygamber efendimiz hz.muhammed (s.a.v) efendimizin ruhuna hediye eyledik sen haberdar eyle onun yuzu hurmetine burada yapilan butun dualari noksanlariyla kabul eyle okudugumuz duayi vefat eden tüm yakınlarımın ruhuna ve burada duaya katilan arkadaslarimizinda vefat eden yakinlarinin ruhunada hediye eyledik kabul eyle yarabbim. Aileme cocuguma saglik hidayet ve huzur ver yarabbim.Hayırlı ,sağlıklı bir evlat daha nasip et, rızkımızı arttır butun evimize bereket gelsin yarabbim.Hayırlı işler ver.Gönlümdekini hakkımda hayırlı, hakkımdakini gönlüme razı eyle yarabbim. AMİN

Ayyy ben görmedim gözümden kaçmış nasıl oldu anlamadım yeni liste alımımi varrr.
Ben yine varım Rabbim nasip ederse....
Unutmaa benii S Sargoz

Dua listesine hiç katılmadım şimdiye kadar. Katılmak istiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum ama. Oğlum için isteyebiliyormuyum. Hayırlı geceler

Dua listesine hiç katılmadım şimdiye kadar. Katılmak istiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum ama. Oğlum için isteyebiliyormuyum. Hayırlı geceler
Tabiki kuzum yeni listeye yaziyorum senide cuma gunu bismillah deyip baslayacagiz

Ben katilamicam S Sargoz herkesten Allah razi olsun hakkinizi helal edin arkadaslar benden yana helal olsun insallah rabbim hepimizin dualarini kabul etsin

S Sargoz canım ben okuduğumu bildirmiştim hem minnoş kabarık kek için hem yumiti için diye işaretlemeyi unuttun heralde zaten mazeretlendim yeni listeye katılamayacağım arızadan dolayı giremediğim zamanlar oluyor topluda okuyamıyoruz o yüzden katılmıycam tatlım hakkını helal et

Kisi basina dusen sayi :20
313 e tamalamak icin :13
gulceandkeremsmom icin okuyoruz

1- S Sargoz okudu (2 fazla)
2- @_asmunikal_
3- Nefs okudu (2 fazla)
4- whiterose00 okudu (2 fazla)
5- tubatesbih okudu (2 fazla)
6- G guzbahar okudu
7- @-Mahperi- okudu (2 fazla )
8- Z Zeynep8987 okudu
9- @balbebis okudu
10- Sealand mazaretli
11- didecinna okudu
12- K kartanem2 okudu
13- evTik okudu (7 fazla)
14- ygmrdmls okudu
15- mini87 okudu
16- gulceandkeremsmom
17- yumiti okudu (7 fazla)
gulceandkeremsmom in duasi :[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…