Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Arkadşlar telefon dan giriyorum o yüzden liste yi guncelleyemedim okuyanlar S Sargoz okudum yazsın

Ben bugün ki arkadaşlar için okudum ve listeden çıkıyorum canım adımı silersin S Sargoz

Kızlar sayiyi fazla bulan arkadslar olabilir sonuçta liste artik 18 de kapanacak isterseniz yarından itibaren 1 kişiye okuyalım olur mu anlayış li olmak lazım saat 18 e kadar herkes 8 gönüllü arkadaş muhat ise fazla sayiyi okusun

kizlar cok uykum var diye mi kafam karisti anlamadim ben neden 2 liste var. ben simdiye kadar toplam 4 arkadas icin okudum.

canm siz bilirsiniz bana da fazla geldi diger gruplardada duam var

kizlar cok uykum var diye mi kafam karisti anlamadim ben neden 2 liste var. ben simdiye kadar toplam 4 arkadas icin okudum.
Ortalık karıştı sorma gece yatmadan listeyi düzeleceğim canim sen bugün kac okudun

Canım Listeden çıkart beni zaten mazeretim var kızımın okumaları akşam vakti yapıyor hakkınızı helal edin

Arkadslar yarın dan itibaren günlük sadece bi kişiye okunacak ve asla değişmeyecek isteyenler listeye devam edebilir yada çıkabilir yarindan itibaren herkes 8 tane okuyacak fazla olan sayi gönül luler arasinda pay edilecek

[QUOT E="kumrukusum, post: 43153899, member: 676178"]Listeden çıkart beni zaten mazeretim var kızımın okumaları akşam vakti yapıyor hakkınızı helal edin[/QUOTE]
Kuzum günde 8 tane okuyamaz mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…