- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
2 tanecik daha okurmusun canım?? yumitininkini bölüştürdümde![]()
Tabii kii canım okurum merak etme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tanecik daha okurmusun canım?? yumitininkini bölüştürdümde![]()
Tesekkurler canimm Allah razi olsunnn❤❤❤Tabii kii canım okurum merak etme![]()
Okudum ve 5 fazla okudum.Allah kabul etsin inşallah.Hepimizin dularını kabul etsin.kişi başına düşen sayı : 28
313e tamamlamak için :5 tane daha okunacak isteyen okuyabilir
gulfuren için okuyoruz
LİSTEMİZ
1 - S Sargoz mazeretli
2- C Camille_claudel
3- Y yesil_zeytin_
4-Nefs okudu
5-Cilekkokusu12345
6-whiterose00
7-tubatesbih
8- G guzbahar okudu
9-mahperi hatun okudu
10- @balbebis
11-yumiti mazeretli
12-gulfuren
13-SuUtku
14-Sealand mazeretli
gulfuren nin duası:Estağfirullah.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali Muhammed. Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Bizleri senin sevdiğin ve razı olduğun kullardan eyle.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimiz hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Amin
Okudumkişi başına düşen sayı : 28
313e tamamlamak için :5 tane daha okunacak isteyen okuyabilirgulfuren tamamladi
gulfuren için okuyoruz
LİSTEMİZ
1 - S Sargoz mazeretli
2- C Camille_claudel
3- Y yesil_zeytin_ okudu
4-Nefs okudu
5-Cilekkokusu12345
6-whiterose00
7-tubatesbih
8- G guzbahar okudu
9-mahperi hatun okudu
10- @balbebis
11-yumiti mazeretli
12-gulfuren okudu
13-SuUtku
14-Sealand mazeretli
gulfuren nin duası:Estağfirullah.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali Muhammed. Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Bizleri senin sevdiğin ve razı olduğun kullardan eyle.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimiz hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasipeyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Amin
cnm başlıyorum simdi okumaya
tamam bitanem okundu yazayım o haldecnm başlıyorum simdi okumaya