- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Tabiki katılsınlar canım sorun değil benim içinBitanem katilmak isteyenler var ama duayi okuyamiyorlar sayili oldugundan eger iznin olursa listeye alacagim hepsini senin icin baska bisey okuyup bugunluk duana eslik ederler kabul edermisin ❤❤❤
Allah razı olsun meleğim arkadaşları etiketliyelim o halde sana dua etmelerini söyleyelim Rabbim duanı kabul etsin inşallahTabiki katılsınlar canım sorun değil benim için
Allah hepimizden razı olsun hepimizin duaları kabul olsun inşallah. Listenin kalabalık olması mutlu eder beniAllah razı olsun meleğim arkadaşları etiketliyelim o halde sana dua etmelerini söyleyelim Rabbim duanı kabul etsin inşallah
inşallah canım benim hepimizden razı olsun tamam o zaman kimse mahrum kalmayacak buna bende çok sevindimAllah hepimizden razı olsun hepimizin duaları kabul olsun inşallah. Listenin kalabalık olması mutlu eder beni
oyy bebeğim benimmmYâ Allah Yâ Bismillah hayırlı olsun inşallah diyorum , okudum kardeşim , küsurlar bana ait olsun , ben okurum Allah kabûl etsin ,SuUtku rabbim dualarını kabul etsin amin, mahperi hatun , ekle kardeşim
SuUtku bugün sabahtan beri salavat getirdim,kaç oldu bilmiyorum ama şimdi duanı okudum,allahtan senin için kabul etsin diye dua ettim,yarından itibaren
12 Fatiha+12 ayetel kürsi devam değil mi?
Hayırlı kandiller
SuUtku bugün sabahtan beri salavat getirdim,kaç oldu bilmiyorum ama şimdi duanı okudum,allahtan senin için kabul etsin diye dua ettim,yarından itibaren
Hayırlı kandiller
Canım benim sadece Ayetel Kürsi okuyacağız.
Sayıyı Mahperi bolusturecek.
Hoşgeldin bu arada
Ya kafam karıştı,hani biz sonradan katılanlar ilk gui ye okuyamadık ya,sanki onlar da istedikleri bir dua okusunlar,hak geçmesin gibi anladım ben. Ondan dedim selavat çekmiştim bol bol guinin niyetine olsun diyeCanım benim sadece Ayetel Kürsi okuyacağız.
Sayıyı Mahperi bolusturecek.
Hoşgeldin bu arada
Ya kafam karıştı,hani biz sonradan katılanlar ilk gui ye okuyamadık ya,sanki onlar da istedikleri bir dua okusunlar,hak geçmesin gibi anladım ben. Ondan dedim selavat çekmiştim bol bol guinin niyetine olsun diye
24 okudumKİŞİ BAŞINA: 24 TANE AYETEL KURSI
KALAN SAYI 1 TANEDİR İSTEYEN TAMAMLAYABİLİRHannaz TAMAMLADI
SuUtku için okuyoruz bu gün :)
❤LİSTEMİZ❤
1.SuUtku mazeretli
2.Nefs okudu
3.gulfuren
4.yumiti mazeretli
5.Cilekkokusu12345 okudu
6.tersgiden kanguru okudu
7. @_asmunikal_ okudu
8. C Camille_claudel
9.Sealand
10.kardelen063
11. K krkr okudu
12.guiding1 okudu
13.mahperi hatun okudu
14.Hannaz okudu
SuUtku ^nin duası:Allah ım yavrularıma akıl ruh bedeli sağlığı ver. Sen büyüksün. Ol emrine bakar herşey. Sana inandım sana güvendiğim sana sığındım. Bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul et Rabbim. Hakkımızda hayırlı olanı nasip et. Annemi babamı kardeşlerimi eşimi evlatlarımız koru.. dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle.Vatanımıza milletimizr kötülüğüdokunanları uzak tut Allah ım. Aminn
Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah canım. Hayırlı kandiller.SuUtku bugün sabahtan beri salavat getirdim,kaç oldu bilmiyorum ama şimdi duanı okudum,allahtan senin için kabul etsin diye dua ettim,yarından itibaren
Hayırlı kandiller
seninde mübarek olsun bitanemKandiliniz mübarek olsun kizlar. Hepinizi opuyorum. Dualariniz hayirlisiyla kabul olsun ins
mahperi hatun 24 tane okudum cnm Allah kabul etsin
Bu arada haymeanadan haber varmi? Umarim iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?