Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

S Sargoz okudum bu günkü arkadaşa :) dünkü arkadaştan defalarca özür dilerim aklımdan çıkmış gitmiş okumamışım çok üzüldüm gerçekten şu sıralar aklım yerinde değil kasıtlı yapmadım tekrar özür dilerim

bir kere etiket gördüm mü girip okusam iyi olur sonra okurum dedim mi benim kafa unutup gidiyor :/
inşallah bir daha yapmamaya çalışıcam üzüldüm yalan yok
Benim de kafam karisik bu aralar ev tasima olayi var belki 3 4 gundur kv de kalacam ev tasinacak onlarin onlar cikinca biz oraya tasinacaz buraya giremiyecem belki bi sure daha ne zaman olacak bilmiyorum

Benim de kafam karisik bu aralar ev tasima olayi var belki 3 4 gundur kv de kalacam ev tasinacak onlarin onlar cikinca biz oraya tasinacaz buraya giremiyecem belki bi sure daha ne zaman olacak bilmiyorum
liste bitsin kapansın o zaman bitanem yarım kalmasın kimsenin okuması günah olur çünkü bitmek üzre sanırım zaten :)

liste bitsin kapansın o zaman bitanem yarım kalmasın kimsenin okuması günah olur çünkü bitmek üzre sanırım zaten :)
aynen ama kociş in sagı solu belli olmaz ki hemen gidiyoruz da diyebilir artık bi süreligine 2 kişye çıkarsak liste bitse ben taşıma işlerinden sonra gelir yeniden başlatırım

KURALLARIMIZ
1- Günde 1kişiye 313 okunacak.bildirimler en geç gece 00:00 kadar yapılacaktır
2- yarının duası bugün den yapılmayacak
3- mazareti olan (hastalık regl vs.) gibi ister özele ister buraya yazıp bildirsin
4-hali hazırdaki liste kapanmadan okuma yapılmayacak ki sayılar ve kimin okudugu karışmasın
kişi basina düşen sayı : 10
Fazla sayı :3@whitepearll
mazretli arkadsların sayısı:
sevdakusum için okuyoruz
fazla okunan sayı
LİSTEMİZ:
1- S Sargoz mazaretli G guzbahar
2- @whitepearll okudu
3- Patronicee okudu
4- buttrfly okudu
5- basbelasiyim okudu
6- ayseygt1453 okudu
7- @minnoskabarikkek okudu
8- braindamage okudu
9- ebruli-- mazaretli eilenn
10- Sealand okudu
11- mini87 okudu
12- HALLEYS okudu
13- hasbeee okudu
14- kitapseverim okudu
15- @Ashlee2709 mazaretli HALLEYS
16- zeyneplivadi okudu
17- ikihayat mazaretli K kalemero
18- mahperi hatun
19- Denas14__ okudu
20- tubatesbih okudu
21- damla_22 okudu
22- EnHarbiKiz okudu
23- eilenn okudu
24- muhat
25- @merve1603 mazaretli mhnds_
26- sevdakusum okudu
27- G guzbahar okudu
28- esimaa okudu
29- esma73 okudu
30- mhnds_ okudu
31- K kalemero okudu
sevdakusum un duası :anneme babama kardeşlerime bana eşime ve tüm müslüman kardeşlerime sağlık sıhhat huzur iman güç ver Allahım. kucağıma sağlıklı bir şekilde alacağım hayırlı salih saliha evlatlar nasip et Allahım.

kızlar okumayanlar bildirsin muhat mahperi hatun listeyi kapatacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…