- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
senin payına 10 düşüyor ama istersen fazla okuyabilirsin canım fazladan okunması gereken sayıdan düşeriz tabi istersen2
20 okuyayim mi o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin payına 10 düşüyor ama istersen fazla okuyabilirsin canım fazladan okunması gereken sayıdan düşeriz tabi istersen2
20 okuyayim mi o zaman
20 okuyorum hak gecmesinsenin payına 10 düşüyor ama istersen fazla okuyabilirsin canım fazladan okunması gereken sayıdan düşeriz tabi istersen
duaya başladıgımızdan beri eşim ayrı uyumadı 1 gün dışında Allah bozmasın bide ilgisi arttı ÇOK ŞÜKÜR hiç tartışmadık ALLAH IM bozmasın
Çok sevindim canım ya Rabbim daha iyi etsin, Rabbim muhabbetinizi en güzel şekilde daha da arttırsınduaya başladıgımızdan beri eşim ayrı uyumadı 1 gün dışında Allah bozmasın bide ilgisi arttı ÇOK ŞÜKÜR hiç tartışmadık ALLAH IM bozmasın![]()
amin Allah ım bozmasın kimsenin huzurunuÇok sevindim canım ya Rabbim daha iyi etsin, Rabbim muhabbetinizi en güzel şekilde daha da arttırsın
amin senin ve diğer arkadaşlarında Allah yuvasına huzur versin
ayyy doğru mu okudum beeennnduaya başladıgımızdan beri eşim ayrı uyumadı 1 gün dışında Allah bozmasın bide ilgisi arttı ÇOK ŞÜKÜR hiç tartışmadık ALLAH IM bozmasın![]()
aminayyy doğru mu okudum beeennnmaşallah kuzumaa Allahım çok şükür sonunda yaa çok mutlu oldum hep böyle olun inşallah bitanem huzur yuvanızdan eksik olmasın
![]()
amin hepimizin inşallah