Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KURALLARIMIZ
1- Günde (24 saatte)1 kişiye 313 okunacak.
2- yarının duası bugün den yapılmayacak
3- mazareti olan (hastalık regl vs.) gibi ister özele ister buraya yazıp bildirsin
kişi basina düşen sayı : 10
Fazla sayı :13 SSargoz
arkadaşımız için okuyoruz
okudum SSargoz
yazın kızlar fazla sayı okuyanlar belirtsin :)mazaretli olanlar bildirsin
arkadaslar kimseyi kırmak ve yanlış anlaşılmak istemiyorum bu duanın amacı bi günde 1 kişye 313 okumak, yani ben yarın kini okudum diye bişey duanın yapılışına ve niyetine ters tabiki günlük hayat iş ler ve zorluklar var okuyamayacagınızı belirttin ki listeyi kapatıp diger arkadasa geçmek için beklemeyelim... NE olur yanlış anlamayın
2 hatta 3 gün geri dönüş yapmayıp sonra ben im mazaretim vardı unutmuşum da yapmayın bişey söyleyince yanlış anlaşılıyor sert ve asabi gibi yansıtılıyorum kusura bakmayın HAYIRLI AKŞAMLAR[/USER]
SSargoz
canım esma73
mazeretli olan arkadşımız adına okudum canım dünde rahatsızdım biraz giremedim fakat ben dün dısında düzenli okumaya gayret ediyorum bundan sonra da aksilik olmazsa inşallah okurum
SSargoz
canım esma73
mazeretli olan arkadşımız adına okudum canım dünde rahatsızdım biraz giremedim fakat ben dün dısında düzenli okumaya gayret ediyorum bundan sonra da aksilik olmazsa inşallah okurum