- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.316
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kusum ya tupler tikali tup bebekle hazirini koyduk olmadi :)Yerleşme kani olabilir genelde her kadinda olmaz ama bebek habercisi olabilir
Olur kuzum Allah nasip etsin inşallahYok kusum ya tupler tikali tup bebekle hazirini koyduk olmadi :)
Amin canim tup bebek cok zor Allahtan dilegim tez vakitte dogal yoldan hayirli saglikli evlat. Dualarini eksik etme canim benimOlur kuzum Allah nasip etsin inşallah
Canım benim bidaha tüp bebek tedavisini dusunuyormusun ? İnşallah minigine tez zamanda hayırlısiyla sağlığıyla kavusursun inşallah rabbimiz hayırlı kılsın minigim ,meleğin ,mucizen nasip olsun AMİNNNN insallahhhh dualarimda kalbimde seninleAmin canim tup bebek cok zor Allahtan dilegim tez vakitte dogal yoldan hayirli saglikli evlat. Dualarini eksik etme canim benim
Allahtan hersey ama baska sansim yokkiCanım benim bidaha tüp bebek tedavisini dusunuyormusun ? İnşallah minigine tez zamanda hayırlısiyla sağlığıyla kavusursun inşallah rabbimiz hayırlı kılsın minigim ,meleğin ,mucizen nasip olsun AMİNNNN insallahhhh dualarimda kalbimde seninle![]()