Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim pozitif düşün kendini hazırla ve tedaviye biran önce başla rabbimiz inşallah hayırlı kılsın nasip etsin inşallah içimdeki his olacak diyor hemde ikizlerin gelecek allahimizin izniyleAllahtan hersey ama baska sansim yokkiama bilmedigim birsey beni tedaviye itmiyor
Amin canim insallah rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versinCanım benim pozitif düşün kendini hazırla ve tedaviye biran önce başla rabbimiz inşallah hayırlı kılsın nasip etsin inşallah içimdeki his olacak diyor hemde ikizlerin gelecek allahimizin izniyle![]()
canım inan elimde olan bişey değil çok sık listeyi girincede hem bu konuda hem de diğer konumda sık bogaz ediliyoruz vs. gibi şikayetler oldu saat koyduk zaman az dendi kaldırdım sonra sayı az iki kişye okuyalım dendi onuda yaptım bu seferde yetiştiremiyoruz dendi listeden çıkanlar oldu mazaret bildirmeden okuma yapmayanlar oldu yine tamam dedim sende haklısın ama koskoca 24 saat var ama yine belki elinde olmadan ihmal edenler var ashlee arkadasımız yine ban yedi mesela tamam insanlık hali ama defalarca kırmadan üstün körü dile getirdim bi çocugum ve işlerim var siz okumalarınızı ihmal etmeyin bende fırsat buldukca bakacam diye ama yine olmadıCanım S Sargoz haklısın da bir kişiye saat on ikiye kadar okumuyor muyuz?
Daha tuba arkadaşımızın duası mi devam ediyor saat öğlen 1 olmuş yani sakın yanlış anlama ama 10 tane ayetel kürsi okumak 10 dakika sürmüyor gerçekten yani biraz daha önemseyelim bu duayı da bir kişinin duası ikinci güne uzamasın, ben sabah olunca hemen duamı alıyorum sonra işlerime bakıyorum
tamam kuzum bu liste kapansın damla arkadsımızın duasını baslatacam
saat 00:00 kadardı ama yetiştiremeyenler var diye gece okumaları da kabul ettim saat sınırını kaldırmıştım ama ..Canım S Sargoz haklısın da bir kişiye saat on ikiye kadar okumuyor muyuz?
Daha tuba arkadaşımızın duası mi devam ediyor saat öğlen 1 olmuş yani sakın yanlış anlama ama 10 tane ayetel kürsi okumak 10 dakika sürmüyor gerçekten yani biraz daha önemseyelim bu duayı da bir kişinin duası ikinci güne uzamasın, ben sabah olunca hemen duamı alıyorum sonra işlerime bakıyorum