Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kişi başına 13 er düşüyor canım yani bi kiş 13 fatiha 13 Ayetel kürsi okuyacak
Tamam 13 er düşüyor ben mazeretlilerden birinin yerine daha okumuş oldum. toplamda 26- 26 okudum, yine 26 eksik mi oluyor?kişi başına 13 er düşüyor canım yani bi kiş 13 fatiha 13 Ayetel kürsi okuyacak
sen fazla bile okumuşsun canımTamam 13 er düşüyor ben mazeretlilerden birinin yerine daha okumuş oldum. toplamda 26- 26 okudum, yine 26 eksik mi oluyor?
sen 52 tane mi okudun şimdi eger öyleyse kendinden baska 3 kişiye daha okumussun zaten 3 mazaretli arkads vardı birini whitepearll okudu 2 sinide sen okumuş oldun 13 fazla sayı da kaldı yaniTamam 13 er düşüyor ben mazeretlilerden birinin yerine daha okumuş oldum. toplamda 26- 26 okudum, yine 26 eksik mi oluyor?
Evet toplamda 52 tane okudum.Eksiğimiz olmasında fazla olsunsen 52 tane mi okudun şimdi eger öyleyse kendinden baska 3 kişiye daha okumussun zaten 3 mazaretli arkads vardı birini whitepearll okudu 2 sinide sen okumuş oldun 13 fazla sayı da kaldı yani
gözümden kaçmış galiba kuzum düzeltiyorum şimdi
Olsun kuzum olabilir ben sadece hatırlatayım ki yanlışlık olmasın dedimgözümden kaçmış galiba kuzum düzeltiyorum şimdi
iyi yapmışsın kuzum yoksa seni bekleyecektim sen de geri dönmeyebilirdin zaten okudum diye en iyisini yaptın sagolOlsun kuzum olabilir ben sadece hatırlatayım ki yanlışlık olmasın dedim
Sende sağol kuzum ne demek. Sabah yazıyorum ya okudum diye gözden kaçıyor olabilir gün içinde tekrar bakıyorum iyiki girip bakmışım. Allah kolaylık versin kuzumiyi yapmışsın kuzum yoksa seni bekleyecektim sen de geri dönmeyebilirdin zaten okudum diye en iyisini yaptın sagol
sagol kuzumSende sağol kuzum ne demek. Sabah yazıyorum ya okudum diye gözden kaçıyor olabilir gün içinde tekrar bakıyorum iyiki girip bakmışım. Allah kolaylık versin kuzum