Arkadaşlar merhaba bende katılmak isterim her gün biri için okurum gerektiği kadar ayetel kursi pko hastası olduğum için bugün ara kanamam oldu progestan aldım o kanamayı keser diye düşünüyorum kesiler se haber veririm ben de bu halkadan faydalanmak isterim zamanında 3 4 yıl önce çocuk için dualar bitki kürleri Vs için burda idim her gün geçmişe bakarsanız nerdeyse 3000 sayfalık bi topigim var şimdi ise hayat beni öyle yerlere getir di öyle şeyler yaşadım ki çocuk filan unuttum şimdi ayrıldığım eşim madde bağımlılığından kurtulsun diye dua ediyorum ve dua istiyorum ve durum o kadar vahim ki anlatamam onu bundan kurtarmak için duA dan başka yapabileceğim bir şey kalmadı şu an tefriciye okuyarum kanamam olsa da okunuyor fakat ayetel kursi hemen okuyamam ama temizlenin ce bende herkes için günde 15 20 ne ise okurum namaza da yeni başladım kazalar i ile birlikte kılıyor um rabbime binlerce şükür çalışıyorum aynı zamanda işten fırsat buldukça burda olur yardımcı olurum sizler den de yardım diliyorum şunu hepiniz bilir siniz ki peygamber efendimize sormuşlar dua miz nasıl kabul olur günahsız bir dille dua edin demiştir efendimiz bu nasıl olacak diye sorulduğunda mümin kardeşinize dua edin zira sizin onun adınıza işlediğiniz bir günah yoktur demiştir bu yüzden hepimiz biliyoruz bunu ki faydalı olacaktır hem bende bu sayede ağzımda hep ayeti kerime olur kem kardeşlerime faydalı olurum hem imanım artar hem kendime hem başkasına faydam dokunur diye düşumuyorum ayrıca çocuk için uğraş veren arkadaşlarıma bir tavsiyem var ne olur sizler benim gibi yapmayın hayatınızın tek gerçeği olmasın takıntı yapmayın dua edin ama tevekkül de edin aynı zaman da rahat olun ya vekil deyip allaha bırakın benim her günüm çocuk düşünmekle geçti dualar uğraşlar ama öyle şeyler yaşadım ki çocuk filan unuttum imanımı kaybetmemiş olmaya şükür ediyorum ve imanlı öleyim bu bana yeter diyorum ve sevdiklerim de öyle uzattım arkadaşlar allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsun hayatı kendinize zehir etmeyin evlat sahibi olmak çok önemli ama her şey o değil önce iman ve sağlık sabredin inşallah allah gönlünüze göre versin ve olmayan bir şeyde muhakkak hayır olduğun u sonunda görüyor insan ve hayırlı ise de olacaktır rahat olun inşallah