• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

S Sargoz canım ben neredeyse hergün bir mazeretli için okuyorum ama yazmıyorsun sanırım görmüyosun. arkadaşlarımızın duası eksik kalmasın istiyorum
Dun yazdim kuzum listeye bakabilirsin gecmis listeleri kontrol edebilirsin dun fazla okudugunun birisini kapanmayan listeye digeri dunku listeye yazdim ondan onceki gunlere de bakabilirsin

Dun yazdim kuzum listeye bakabilirsin gecmis listeleri kontrol edebilirsin dun fazla okudugunun birisini kapanmayan listeye digeri dunku listeye yazdim ondan onceki gunlere de bakabilirsin
Canim ben dün sana ozelden duami yazmıştım bakip yazabilir misin listeye?

Kizlar en gec saat 00 ye kadar S Sargoz okudum diye bildirin birde bu listenin bittigin den kapandigindan emin olmadan okuma yapmayin gecmis sayfalara bakin ki eksik varsa haberimiz olup tamamlayalim mazaretli arkadaslarin ve 626 a tamamlamak icin okunmasi gereken 28 sayi yi unutmayalim

kisibasina düşen sayı
13 fatiha
13 ayetel kursi
26×23=598 ediyor
598+28=626
arkadaslar ne olur günüde okuyun eger bi mazretiniz yada sorununuz varsa bildirin ki listeyi kapatmak için beklemeyelim
LİSTEMİZ KAPALIDIR (KİŞİ ALIMI YAPILMAYACAK TIR)
Kisi basina dusen sayi :26
626 a tamamlamak için okunması gereken sayi :28
mazaretli sayısı :104

LİSTEMİZ
@milad_tb icin okuyoruz
1- S Sargoz
2- @Ravzatugba okudu
3- buttrfly buttrfly
4- mhnds_ mhnds_ mazaretli
5- @IRMAK10
6- mini87 mini87
7- ayseygt1453 ayseygt1453
8- @-Mahperi-
9- muhat muhat
10- esimaa esimaa
11- K kalemero
12- @milad_tb
13- G guzbahar okudu
14- Sealand Sealand mazaretli
15- tubatesbih tubatesbih okudu
16- Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345
17- L lamelifAmine
18- @basbelasiyimm mazaretli
19- eilenn eilenn
20- @merve1603
21- @whitepearll mazaretli
22- pinkstrap pinkstrap
23- EnHarbiKiz EnHarbiKiz
@milad_tb nin duasi :
Okudum bugünkü fatiha ve ayetel kursiyi ALLAHIM kabul etsin inşallah mazeretli arkadaşlar için de 13+13 okuyacagim eklersin canım benim

Duaya başlarken euzu besmele elhamdullillah ve salavat ile baslayip duadan sonra tekrar hamd ve salavatla bitirin lutfen kardeslerim
"Allah'im Sevim kulunu dosdoğru yoluna ilet ona senin sevdiklerinin sevgisini nasip et babasıyla arasinin düzelmesini ve tekrar ailesiyle sila i rahim yapmasına yardim et"

Son düzenleme:
canım dün sıra benim di ben dün kendim için okudum ondan önceki günde okudum zaten esimaa için...
bu gün kü listeye de okurum
Yorum atmissin ama okudum yazmamissin kuzum kusura bakma ozurdilerim ama ya ben yanlis okudum ya da sen yazmamissin

hayatım sıkıntı yok ben görmüyosun sandım.. listeler bazen karışıyor ondan görmemiş olabilirm. bugünde okurum istersen... allah razı olsun senden

13 fatiha
13 ayetel kursi
26×23=598 ediyor
598+28=626
arkadaslar ne olur günüde okuyun eger bi mazretiniz yada sorununuz varsa bildirin ki listeyi kapatmak için beklemeyelim
LİSTEMİZ KAPALIDIR (KİŞİ ALIMI YAPILMAYACAK TIR)
Kisi basina dusen sayi :26
626 a tamamlamak için okunması gereken sayi :28
mazaretli sayısı :104

LİSTEMİZ
@milad_tb icin okuyoruz
1- S Sargoz
2- @Ravzatugba okudu
3- buttrfly buttrfly
4- mhnds_ mhnds_ mazaretli
5- @IRMAK10
6- mini87 mini87
7- ayseygt1453 ayseygt1453 okudu
8- @-Mahperi-
9- muhat muhat
10- esimaa esimaa
11- K kalemero okudu
12- @milad_tb okudu
13- G guzbahar okudu
14- Sealand Sealand mazaretli
15- tubatesbih tubatesbih okudu
16- Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345
17- L lamelifAmine
18- @basbelasiyimm mazaretli
19- eilenn eilenn okudu
20- @merve1603
21- @whitepearll mazaretli ayseygt1453 ayseygt1453
22- pinkstrap pinkstrap
23- EnHarbiKiz EnHarbiKiz
@milad_tb nin duasi :
Duaya başlarken euzu besmele elhamdullillah ve salavat ile baslayip duadan sonra tekrar hamd ve salavatla bitirin lutfen kardeslerim
"Allah'im Sevim kulunu dosdoğru yoluna ilet ona senin sevdiklerinin sevgisini nasip et babasıyla arasinin düzelmesini ve tekrar ailesiyle sila i rahim yapmasına yardim et

Okuyanlar S Sargoz okudum yazsin

hayatım sıkıntı yok ben görmüyosun sandım.. listeler bazen karışıyor ondan görmemiş olabilirm. bugünde okurum istersen... allah razı olsun senden
Ben cok yogun oluyorum misafir cocuk ev isi gozumden kacmis olabilir ama her firsatta sayfalari kontrol ediyorum bakiyorum hata olmasin diye bazen yorumlar uzun olunca gozden kacabiliyor okuyanlar yorumlarina @_haymeana okudum diye belirtirse daha az karisiklik oluyor

Back
X