Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam kuzum bakarım şimdikizlar ben okudugumu yazmıştı. nette bazen sikinti oluyor acaba iletilmedi mi. saa 6 gibi yazdin
baktım ama yazmamışsın neyse zaten sealand dan ekledikkizlar ben okudugumu yazmıştı. nette bazen sikinti oluyor acaba iletilmedi mi. saa 6 gibi yazdin
yanlışlık olmasın diye profiline baktım ama ordada yokbaktım ama yazmamışsın neyse zaten sealand dan ekledik
gününde okuma yapıyoruz canım regl olcagım toptan okuyayım yada ben regl ken ben birine okutayım diye bişey söz konusu degil bunu daha önce konuştuk bu konu içinde defalarca başka arkadaslrla da hergün herkes o gun kü payına düşeni okuyacak isteyenler mazaretlilerin yerine okuyacak diyetamam canim okudum yoksa ihnal etmem. hatta regl yaklasiyor simdiden onları okuyayim diyorum
Insallah kuzum cok sevindimKızlar çok şükür duam kabul oldu. Dua eden herkesten allah razı olsun. Allah herkesin gonlune gore versin.
Okudum allahım kabul etsin inşallahKURALLARIMIZ
1- OKUMALAR VE BİLDİRİMLER AYNI GÜN İÇİNDE YAPILACAKTIR
2- LİSTEDE SIRA DEGİŞİMİ YAPILMAYACAKTIR
13 fatiha
13 ayetel kursi
26×23=598 ediyor
598+28=626
arkadaslar ne olur günüde okuyun eger bi mazretiniz yada sorununuz varsa bildirin ki listeyi kapatmak için beklemeyelim
LİSTEMİZ KAPALIDIR (KİŞİ ALIMI YAPILMAYACAK TIR)
Kisi basina dusen sayi :26
626 a tamamlamak için okunması gereken sayi :28 24 sayıyıSealand okudu 4 sayı kaldı
mazaretli sayısı :
LİSTEMİZ
G guzbahar icin okuyoruz
1- S Sargoz
2-HALLEYS okudu
3-buttrfly okudu
4-mhnds_
5- @IRMAK10
6-mini87
7-ayseygt1453
8- @-Mahperi-
9-muhat
10-esimaa
11- K kalemero
12- @milad_tb
13- G guzbahar
14-Sealand
15-tubatesbih
16-Cilekkokusu12345
17- L lamelifAmine
18- @basbelasiyimm mazaretlibuttrfly
19-eilenn
20- @merve1603
21- @whitepearll mazaretliayseygt1453
22-pinkstrap
23-EnHarbiKiz
G guzbahar in duasi :
Okuyanlar S Sargoz okudum yazsin
mazretli olan yada mazareti bitenler bildirsin
Simdi bakiyorum kuzum
Ayetel kursimi okumusdun canim?Kızlar çok şükür duam kabul oldu. Dua eden herkesten allah razı olsun. Allah herkesin gonlune gore versin.