- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
kızlar bugün okuma yapmayacagız mazareti başlayanlar yada bitenler bildirsin ben yarına kadar bekleyelim diyorum okuma yapmayanları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün okuma yapmayacagız mazareti başlayanlar yada bitenler bildirsin ben yarına kadar bekleyelim diyorum okuma yapmayanları
evet 3 gündür aynı kişi için bekliyoruz malesef bide mazaretler sonradan bildiriyorlar yani bi kadın az çok tahmin eder mazaretinin olup olmayacagınıaslında herkes düzenli okuma yapsa. yani mazereti dışında giremeyecekse de belirtseler
ben okurum da yerlerine. şimdi onlarda okumuşsa sayı fazla olmasınevet 3 gündür aynı kişi için bekliyoruz malesef bide mazaretler sonradan bildiriyorlar yani bi kadın az çok tahmin eder mazaretinin olup olmayacagını
ben ve C Camille_claudel okuduk listeyi tamamladık kuzumben okurum da yerlerine. şimdi onlarda okumuşsa sayı fazla olmasın
2. Gün icin okudum kusra bakmayin banlanmisdim yazamadimkişi başına düşen sayı : 24
313 e tamamlamak için : 1
C Camille_claudel için okuyoruz
C Camille_claudel in duası :Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
- S Sargoz okudu
- C Camille_claudel
- Y yesil_zeytin_
- @NEFSSEMS mazaretli
Cilekkokusu12345
whiterose00 okudu
tubatesbih mazaretli
- G guzbahar mazaretli S Sargoz okudu
mahperi hatun okudu
guiding1
- @balbebis
yumiti
gulfuren
- @Gui
Sealand
Allahim, Yarabbim. Verdigin nimetlere, bugunumuze, tutar ellerimize görür gözlerimize, sayamadigimiz daha nicelerine sükürler olsun.
Yarabbim. Sen varsin, birsin, herseye kadirsin. Bilirimki beni benden iyi bilirsin. Habibin askina, sevgili kullarin askina uzerimizdeki kara bulutlari dagit, bizlere dayanma gücü ver feraha cikar.
Allahim sen kapina gelenleri geri cevirmezsin. Bizde kapina geldik istiyoruz. Benim gönlümden geceni sen daha iyi biliyorsun Yarabbim. Önce benden daha darda olanlari gözet sonra beni. Peygamberin askina , sevgili kullarin , burada benim icin el acan kardeslerim adina duami kabul eyle.
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Amin.
tamam kuzum biz tamamladık :) senin banlandıgından haberim yoktu2. Gün icin okudum kusra bakmayin banlanmisdim yazamadim
önemli degil kuzum yarın ki listede mazaretli olan bi arkadsa eklerizBanlanmisdim okudugum Halde yazamadim malesef simdi fazla mi oldu
Üzüldüm ya Liste geri kaldi böyleönemli degil kuzum yarın ki listede mazaretli olan bi arkadsa ekleriz
31 tane okudum rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah,kişi başına düşen sayı : 31
313 e tamamlamak için : 3Cilekkokusu12345 (21 fazla)
Y yesil_zeytin_ in duası :Subhane Rabbiyel-Aliyyil-alal-Vahhab.
- S Sargoz
- C Camille_claudel
- Y yesil_zeytin_
- @NEFSSEMS mazaretli
Cilekkokusu12345
whiterose00
tubatesbih mazaretli
- G guzbahar mazaretli
mahperi hatun
- @balbebis
yumiti
gulfuren
- @Gui mazaretli
Sealand
Euzu billahi minesseytanirracim.
Bismillahir-Rahmanir-Rahiym.
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Allah'ım! Senin ilmine göre hayrını diliyorum, kudretinden güç istiyorum, senin büyük fazlını diliyorum. Zira sen kadirsin, ben kadir değilim, sen bilirsin ben bilmem, sen gizlileri bilirsin. Allah'ım eğer sen bu işin benim dinim, geçmişim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında hayırlı olduğunu biliyorsan bunu bana takdir eyle, kolaylaştır. Eğer bu işim benim dinim, geçimim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında şerli olduğunu biliyorsan bunu benden, beni de bundan çevir, hayır nerede ise bana onu nasip eyle, sonra beni onunla hoşnud eyle.
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yasifun, ve selamün alel-murseliyn. Velhamdü lillahi Rabbil-alemiyn.
"Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammed""Velhamdülillahi rabbil âlemîn"
Fatiha Süresi