- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim noluyorkızlar Hakkı nızı helal edin ama artık dayanamıyorum burdaki insanlara ben gidiyorum kusura bakmayın
ARTIK DAYANAMIYORUM KUZUM SENİ TANIDIGIMA ÇOK MUTLUYUM AMA ZATEN SORUNLARIM VARKEN BİDE BURDAKİ BAZI İNSANLARI ÇEKEMİYECEGİMCanim noluyor![]()
Canim ya cok uzuldum noldu anlamadimARTIK DAYANAMIYORUM KUZUM SENİ TANIDIGIMA ÇOK MUTLUYUM AMA ZATEN SORUNLARIM VARKEN BİDE BURDAKİ BAZI İNSANLARI ÇEKEMİYECEGİM
Bilmiyorum balim bdvde canini sikmislar galiba anladigim kadariyla
Arkadaslar devam etmek isterse tabii hayatimm yapariz yeni liste❤Kolay gelsinmahperi hatun kardeşim , liste bitince beni de alır mısınız
hay Allah tüh yaaa neyse gelir gene sakinleşince...Bilmiyorum balim bdvde canini sikmislar galiba anladigim kadariylabirine kizip gitti gibi gorunuyor
Insallah gelir biraz zaman gecsin sakinlesirhay Allah tüh yaaa neyse gelir gene sakinleşince...
Cok uzgun gitti hic bilgim yok bitanemm bir kac gune sakinlesir zaten bdvde sikinti olmus galiba :-/
Okudum @mahperi. Hakkınızı helal edin haber veremedim. Transfer sonrası tansiyon problemi yaşıyorum. Sık giremiyorum. Canim ben listenin gerisi için 30 adet alsam sürekli bildirimde bulunmasam olur mu.
Ayy tabii kii olur cok gecmis olsun her gun okudu yazarim sana ben rahatsiz olma tatlim hastasin sen Rabbim sifa versin insallah ❤ canini sikmislar galiba canim bdvde gelir bir sure sonra :)Okudum @mahperi. Hakkınızı helal edin haber veremedim. Transfer sonrası tansiyon problemi yaşıyorum. Sık giremiyorum. Canim ben listenin gerisi için 30 adet alsam sürekli bildirimde bulunmasam olur mu.
Buarada haymeana ne oldu. Geri sayfalara bakamıyorum. Midem bulanıyor ekrana baktikca