- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Tamam canim beklemedeyim bende rabbim kabul eylesin insaAllahBu liste bitsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim beklemedeyim bende rabbim kabul eylesin insaAllahBu liste bitsin inşallah
Kiz bende test yapicam kan vericem direk bi aksilik olmazda gidebilirsem draAllah razı olsun bitanem darısı tüm isteyenlerin başına yarın test yapacam inşallah değerlerim artmış olur![]()
İnşallah hadi hayırlısı diyelimKiz bende test yapicam kan vericem direk bi aksilik olmazda gidebilirsem draadetten 4 gun once kanda 2.92 ve bugin bat evde idrar testi yaptim 2 dki ka icinde ikinci cizgi cikti gayette net bi sekilde icimden bi ses deger srtti diyo ama ins tabi kiz hadi yarin guzel haberle donelim insaAllah
![]()
Hadi insaAllahİnşallah hadi hayırlısı diyelim
Canım hayırlı uğurlu olsun . Rabbim kendisine, ailesine, vatanına , milletine hayrlı yararlı bi evlat kılar inşaAllah ...İi geceler kızlar çok mutluyum dün test yaptım ve pozitifi gördüm sonunda Rabbime şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına
Amin canim ii dileklerin için çok teşekkür ederimCanım hayırlı uğurlu olsun . Rabbim kendisine, ailesine, vatanına , milletine hayrlı yararlı bi evlat kılar inşaAllah ...
9. Ve 10. Arkadaşa 10 tane okudum Can'ımYarın saat 11 :38 de sıradaki arkadaşa geçecek
günlük bir kişiye 10 veya üstü Ayetel kürsi okunacak :)
1-TamBirAzize herkese 10 ar okudu
2- C Camille_claudel mazaretli
3-Cankuss23
4-whiterose00
5-COLIN
6-Nefs
7-piskKo
8- Y yesil_zeytin_ herkese 10 ar okudu
9- K krkr herkese 10 ar tene okudu
10-yumiti herkese 10 tane okudu
11 - S Sargoz mazaretli
12-Lale kozan herkese 10 ar okudu