• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Kızlar annemler e davetliydik oglan uyudugu için eve gecmedik lusteyi duzenleyemedim telden okumakarini yapmayanlar yaparsa sevinirim sabah listeyi düzenleyeceğim

yarınki listeye benide ekle canım ya
Tamam ekleyeyim ama bak canım kac gündür etiketledim herkesi defalarca yazdim pazartesi kapatacagim listeyi diye hadi diger kızlar da beni de yaz ben görmemişim vs derse neyse ekleyeyim yarin

Ama ben daha niyetimi paylaşmadım .ne Zaman paylaşayım daha tablo düzenlenmedi
Himmm canim bilmiyodum ben genede dua etmisyim gonlundrn ne geciuosarabbim onu ver diye olsun niyetini soylediginde gene okirum sikinti degil kuzum ben dua etmisyim niyetini bilmeden ;)

S Sargoz ben akşama kadar giremeyeceğim .dua niyetim :selinin hormon tedavisi hayırlı birşekilde sonuçlansın.gebeliğe engel olmasın.kolay doğal yoldan kısa Zaman'da hayırlı bir gebelik olsun.eli ayağı düzgün sağlık bir evlat nasip eylesin allahım.şimdiden dualarınız kabul olsun .Amin..

S Sargoz tabloyu düzenleyince haber ver ki dua niyetmi paylaşayım
eve yeni gelebildim oglan ayrılmak istemedi anneanneden şimdi dünkü listeyi ayarlayacagım seninkinide eksik yoksa başlatırım listeyi paylaşmadan okuma yapılmasa daha iyi olur kızlar karışabiliyor çünkü

Bismilllahirrahmanirrahim
313 fatiha için listemiz
kurallar
günlük 1 kişiye okunacak
mazaretliler okuma yapmayacak
313 sayısı okuyabilenlere pay edilecek
3 listeye mazaretsiz okumayan liste dışı kalacak
sıradaki kişi duasını geceden paylaşacak
313 fatiha
kişi başına düşen sayı : 44 tane
313 e tamamlamak için :5 tane yumiti yumiti tamamladı

LİSTEMİZ KAPALIDIR
1- yumiti yumiti okudu
2- H Hayalimi_yasarken okudu
3- Lale kozan Lale kozan okudu
4- Y yesil_zeytin_ mazaretli
5- C Camille_claudel okudu
6- @Ecrin ensar bebek_elif okudu
7- whiterose00 whiterose00 mazaretli
8- Luna28 Luna28 okudu
9- COLIN COLIN (banlanmış) mazaretli
10- S Sargoz okudu
yumiti yumiti nin duası : eşim Ümit tayin olduğu yere hayırlısıyla gitsin tırnağı kırılmadan burnu bile kanamadan hayırlısıyla gidip gelsin yaptıracağımiz tüp bebek tedavisi hayırlısıyla tutsun inşallah amin

Bismilllahirrahmanirrahim
313 fatiha için listemiz
kurallar
günlük 1 kişiye okunacak
mazaretliler okuma yapmayacak
313 sayısı okuyabilenlere pay edilecek
3 listeye mazaretsiz okumayan liste dışı kalacak
sıradaki kişi duasını geceden paylaşacak
313 fatiha
kişi başına düşen sayı : 34
313 e tamamlamak için : 7

LİSTEMİZ KAPALIDIR
1- yumiti yumiti
2- H Hayalimi_yasarken
3- Lale kozan Lale kozan
4- Y yesil_zeytin_
5- C Camille_claudel
6- @Ecrin ensar bebek_elif
7- whiterose00 whiterose00 mazaretli
8- Luna28 Luna28
9- COLIN COLIN (banlanmış) mazaretli
10- S Sargoz
11- yorgun anneanne yorgun anneanne
H Hayalimi_yasarken in duası :selinin hormon tedavisi hayırlı birşekilde sonuçlansın.gebeliğe engel olmasın.kolay doğal yoldan kısa Zaman'da hayırlı bir gebelik olsun.eli ayağı düzgün sağlık bir evlat nasip eylesin allahım.şimdiden dualarınız kabul olsun .Amin..

Back
X