Her hamilede yerleşme kanaması olur mu?

hamileliklerinizde yerleşme kanaması oldu mu?

• Ankete Katılan
    15
  • Anket Kapalı .
yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar ben hamile olduğumdan şüpheleniyorum ama yerleşme kanaması yaşamadığım için düşünüyorumda acaba her hamilelikte yaşanırmı bu? bilmiyorumkismile

benim etrafımdan gördüğüm herkeste olan bir şey değil ama yine de tecrübeliler cevap yazarsa ben de sevinirim

Bende olmadı kanama 21 haftalık hamileyim ve bu süreçte hiç sorun yaşamadım herşey gayet normal seyrinde ilerliyor

benim tam adet olmayı beklediğim dönemde 1 kere hafif pembe bir lekelenmem olmuştu. benim adetlerim de hep bu şekilde lekelenme ile başladığı için ben adet olacağım diye beklemiştim ama gerisi gelmemişti. daha sonra bir türlü regl olmayınca test yaptım ve pozitif çıkınca bunun yerleşme kanaması olduğunu düşündüm

bende de olmuştu adet günüme yakın adet oldum sanmıştım,gerisi gelmeyince test yaptım pozitif çıkmıştı..doktora söylediğimde merak edilecek bişi olmadığını normal olduğunu söyledi ama yine olursa haberim olsun demişti..yani ilk ay olabiliomuş.

bende olmadıama olan tanıdığm var canım her bunye bır oluyoya o yuzden bazıları daha hassas ve çabuk olmuyo uyum :)
umarım atlatırsın çabucak
:)

bende olmadıama olan tanıdığm var canım her bunye bır oluyoya o yuzden bazıları daha hassas ve çabuk olmuyo uyum :)
umarım atlatırsın çabucak
:)

canım benim ya ben adet oldum sandım geçtim sordum kimse yanıtlamadı idrar testleride negatifti günüm gelince doktor aaa sen 2aylık hamilesin demesini bekliyorum kaydirigubbakcemile3

Back
X