Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olabılır mı acaba

Elizabeth1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
145
36
48
34
Merhaba arkadaşlar
24-25 Ağustos yumurtlama tarıhı bat 8 Eylül yarın ben 3 eylülde 5 gün oncesınden yapınca test negatif çıktı.
dün sabahtan kahverengı leke olunca erken adet oluyorum dıye düşündüm bazen ılk başta sokulmedı galıba dedım ama öyle olunca ağrım çok oluyordu ıkı gündür kahverengı leke seklınde yerleşme kanaması mı adet mı anlamadım ger ve gun ıcersınde mıde bulantım oluyor anlam veremedim yetlesme kanaması yaşayanlar nasıl Bırsey 😅

23-24 Ağustos benimde yumurtlama idi.

5inde yani cuma günü hafif kahverengi leke olmuş iccamasirim.

Bugün test yaptım negatif ama yarın kan vereceğim.

Ben 26 Ağustos'ta yaşadım kahverengi akıntı canım çok ağrı sıkıştırmisti o gün beni . Ertesi gpn test yaptım negatifti . Ama öğrendim ki kanamadan 2 3 gün sonra beta hcg artmaya başlıyormuş 29 Ağustos ya belli belirsiz silik çizgi çıktı çok belirsiz 2 günde bir çizgi daha da belirdi . Çok şükür şimdi keseyi görmeyi bekliyorum. Yerleşme kanamasiysa 3 4 gün sonra idrar testi yapın çıkacaktır inşallah ♥️ güzel haberler alırsınız ♥️

Ben 26 Ağustos'ta yaşadım kahverengi akıntı canım çok ağrı sıkıştırmisti o gün beni . Ertesi gpn test yaptım negatifti . Ama öğrendim ki kanamadan 2 3 gün sonra beta hcg artmaya başlıyormuş 29 Ağustos ya belli belirsiz silik çizgi çıktı çok belirsiz 2 günde bir çizgi daha da belirdi . Çok şükür şimdi keseyi görmeyi bekliyorum. Yerleşme kanamasiysa 3 4 gün sonra idrar testi yapın çıkacaktır inşallah ♥️ güzel haberler alırsınız ♥️
Çok sevındım arkadaşım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsın rabbım 🌸♥️
Bu akıntı ne kadar sürdü bırde afedersın ama adet oncesı lekelenme gıbı mı benzer mı karşılaştırdığında 🌸

Back
X