Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende korktum ultrasonda biraz da kanaman görünüyor ağır iş yapma sürekli uzan filan dedi.
Benimde rahim boyum kısalmıştı bi iki hafta kullanmıştım iyi geldi canımMerhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı ve her şey yolunda dedi. Sadece progestan kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi. Her hamilelikte verilir mi bu ilaç yoksa riskli bir durum mu var ? 7+3 deyim şu an.
Bana kese etrafında kanama görülmesi istenilen bir durum değil bu düşük tehlikesi anlamına gelir dedi. Saniyede yüz soru sorduğum için. Eve git bol bol dinlen ağır iş yapma eşinle ilişkiden uzak dur bolca su tüket dedi. Zaten bebeğin sağlıklıysa tutunacaktır sen pozitif düşün diye ekledi. Bebek iyi göründüğü için endişe yapma geçici bir durum olabilir dedi. İnşlh sıkıntı yoktur Can'ım. Sen lekelenme falan yaşamadın dimi?
O zaman korkma benim lekelenme oldu öyle anladım. Sende durum çok ciddi değil demekki.
Ay iyi düşün Bi haftadır bende karalar bağladım :-(İnşallah değildir çok tedirgin oldum 7 hafta da olduk allah korusun kürtaj filan derlerse yaptıramam valla allah göstermesin
Bende kullanmistim. ultrasonda kanama görmüştü ve vermişti. Geçici bir şey ama önlem amaçlı. acil bir şey olsaydı hastanede yatiririm demişti. Strese erek yok. Bazen desteğe ihtiyaç oluyor. Tadını cikarrr
tedirgin olma. geçer inşallah. Istersen başka bir doktora daha görün 3 araliga kadar. Hem görürsün bebisiUmarım benim de geçici bir durumdur canım tedirgin oldum 3 aralığa da randevu verdi zaman geçmek bilmez şimdi