Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende 3 aylık hamileyim alttan 3 cm açılma oldu düşük riskim var bana da aynı ilaçtan verildi ayağa kalkmamam gerektiği söyledi inşallah kapanır bebeğimi sağlıklı bi şekil de kucağıma alırım ama çok endişe ediyorum
Bende 3 aylık hamileyim alttan 3 cm açılma oldu düşük riskim var bana da aynı ilaçtan verildi ayağa kalkmamam gerektiği söyledi inşallah kapanır bebeğimi sağlıklı bi şekil de kucağıma alırım ama çok endişe ediyorum
İnşallah canım çok hevesli durdum isim bile bulmuştum ama şimdi ne isim ne elbise almak istemiyorum 8. Ayım dolmadan hıc bir hazırlığını yapmıycam gerçekten insan dokuz doğuruyor bu hamilelikte iyi olsun sağlıkla doğurayım başka bişey istemiyorum
canım progestanı vermesi kötü bir şey anlamına gelmez tutunmasını kolaylaştırıyor bebeğin ben 10.haftamdan beri kullanıyorum çok ufak bir kanama alanım vardı o yüzden başladım hala kullanıyorum
Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı ve her şey yolunda dedi. Sadece progestan kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi. Her hamilelikte verilir mi bu ilaç yoksa riskli bir durum mu var ? 7+3 deyim şu an.