Her harcamam fuzuli gibi geliyor...

Nakit mi harcıyorsun ? Ben hep kart kullanırım ve hiç acımam paraya :) kart kullanınca parasızmış gibi geliyor( ah o aysonu dökümüde görmesem:) )
Nakit harcayınca benimde elim zor gidiyor paraya.
Para harcamak için kazanılır.

Gunaydın kızlar..
Her yaptıgım masraf sankı bana bosuna gıbı gelıyor ınanın, cebımden para cıkınca mutsuz oluyorum :KK70: Ben hıc boyle bırı degıldım. Gecen gun sehır dısına cıktık mesela bır yagmurluk aldım 60tl cok bısey degıl ama alınca pısmanlık duydum... Her harcamam boyle sonuclanıyor... Hep bır pısmanlık...
Is yerınde yemek bıle yemek ıstemıyorum; cafeteryası da pahalı bıraz.. Evden goturdugum ne varsa ıdare edıyorum. Ama cebımden para cıkınca ınanılmaz mutsuz oluyorum acıkcası, hep kenara atıp bırıkım yapayım ıstıyorum mumkun olmuyor :S
Bırıkım yapmayı nasıl basarıyorsunuz hanımlar?
Ev hanımları bıle bazen goruyorum daha cok harcama yapıyor yerı geldıgınde... Iclerı cız etmıyor ama calısan her hanım boyle mı acaba? Merak edıyorum cevaplarınızı.. Tesekkurler sımdıden :KK66:

Bende sizin gibiyim :(
Çok ihtiyacım olan bir şeyi alsam bile sonrası pismanlik oluyor
Ama oğluma aldigim onca şey hiç rahatsız etmiyor :)

Valla sonuna kadar katılıyorum, evlı degılım bısey degılım dıyorum avm ye gıdıyorum ufak tefek bıseyler alıyorum ınanın cok degıl; bır uzuntuye kapılıyorum :) Valla psıkılojım ıyı degıl; parayı cok zor kazanmıyorum eskı ıs yerıme gore coook rahatım ama eskı ıs yerımden kalma bır ruh halı olabılır bu; cok calısıyordum..

Maaş harcamalarınizi tek tek yazın bakalım ne Fuzuli
Mesela eve veriyormusunuz. Sigara yol parası varmı?

tum ceyız masrafımı calısırken yaptım, yemek takımından bornoz takımına su takımlarına kadar aıleme bır gr yuk olmadan hepsını kendım yapmaya calıstım sadece beyaz esyalarım var dıyeyım su an, onları da artık zamanı gelınce alacagım :)
tek derdım ustume basıma bısey alırken cok kederlenıyorum:KK53:
sankı hıc hakkım degılmıs gıbı :)
dedıgın gıbı tam bır cımrı olduk cıktık :)
ya bence hersey dozunda olmalı bir ornek kardesim ve eşi biraz hırslılar ellerindeki son kurusa kadar bi yerlere yatırdılar ev aldılar 3 yıllık kredi cekmişler sadece ki hemen bitsin yeni yatırımlar yapılabilsin aynı anda arsa bi yandan araba 3 yıl kredi cektiklerinden biraz peşinatta zorlanmışlar el borcu yapmıslar bi yandan onu oduyorlar bundan hemen once araba alıp krediyle bitirdiler. buarada amac ellerinde para kalmasın ki harcayamasınlar.Ama işte evliliklerinin en guzel gecmesi gerekn 5 yıl değilmi gezmeli tozmalı yemeli içmeli bunların agzında hep para yok
bi tatile gidemiyorlar
ustune bişi alcakken 30 liralık 40 kere dusunuo
kılı kırk yarıolar
ne anladım hayat gitti genclik gitti
hesap kıtap yapa yapa 10 yıl sonra cok malın mulkun olabilir ama
için cekmio suankı gibi olmuo hersey zamanında güzel
orta yolu bulmak lazım cımrı de olmamak lazım
atıyorum o kredi 3 yılda bitmesin 3 yılda ev sahıbı olma 5 yıl da ol bi tataile gidicek paran olsunbegendiğin birşeyi hesap yapmadan alabil fazla hırs da iyi değil

bende de öyle alışveriş yapsam dert yapmasam ayrı dert:(

Aha ayni ben :KK70:

3 5 liralık şeye bile pisman oluyorum 60 çokmuş :KK70:

Ya birsey alirken milyon kere düşünür mü insan ya bıktım valla içim şişti

Back
X