"her iki uterin arterde diostolik çentik"

nicki_mouse

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
1.031
962
323
kızlar ayrıntılı ultrasonumun sonucunda "her iki uterin arterde diostolik çentik saptanmıştır." yazıyor. doktorum 26. haftaya kadar geçebileceğini, geçmezse o zaman bunun bize bir uyarı olacağını, annede yüksek tansiyon, ödem; bebekte ise gelişme geriliğine neden olabileceğini söyledi ama nette yaptığım araştırmalarda sanki çok daha ciddi bir durum gibi anlatılıyor. bu durum başına gelen var mı? çok huzursuzum :50:

Bende de 20. Hafta da çift taraflı yüksek direnç ve çentik ortaya çıktı. Çok endişeliyim acaba sizin hamileliğiniz nasıl oldu lütfen bilgilendirir misiniz.

Bende de 20. Hafta da çift taraflı yüksek direnç ve çentik ortaya çıktı. Çok endişeliyim acaba sizin hamileliğiniz nasıl oldu lütfen bilgilendirir misiniz.

merhaba mesajinizi yeni gordum.Benimde hamileligimin 22. haftasnda tek tarafta centik cikti.Doktorum yuksek tansiyonla dogum yapabilcegimi,bebegimin erken yada zayif dogablcegni soyledi ve kan sulandrici hap vermisti.Ben bunlari duyunca cok panik yaptim tabi.Tuzu cipsi kestim bunlari cok tuketiyordum .1 hafta boyunca hergun aglamistim cok takmistim bu konuyu kafama.Ama 28. haftada centik gecmisti hapi kullanmayi da biraktim ve bebegim 2.810 gr 50 cm boyunda dogdu.Simdi 17 aylk oldu bile cok saglkli sukur.inanin zayif dogan bebekler daha cok kilo aliyor sonra bebekken cok topluydu kizim.Insallah sizinde centiginiz gecer ve saglikli olarak dogum yaparsiniz.Moral cok onemli ve unutmayn tuzdan uzak durun

kızlar ayrıntılı ultrasonumun sonucunda "her iki uterin arterde diostolik çentik saptanmıştır." yazıyor. doktorum 26. haftaya kadar geçebileceğini, geçmezse o zaman bunun bize bir uyarı olacağını, annede yüksek tansiyon, ödem; bebekte ise gelişme geriliğine neden olabileceğini söyledi ama nette yaptığım araştırmalarda sanki çok daha ciddi bir durum gibi anlatılıyor. bu durum başına gelen var mı? çok huzursuzum :KK50:
Slm canım durumun üzerinden epey zaman geçmiş ama bende şuan aynı durumdaym acaba senin durum nasıl gelişti düzelmişmiydi bilgi verirmisin kaçıncı haftada başlamıştı bide acaba

Slm canım durumun üzerinden epey zaman geçmiş ama bende şuan aynı durumdaym acaba senin durum nasıl gelişti düzelmişmiydi bilgi verirmisin kaçıncı haftada başlamıştı bide acaba
Merhaba bndede çıktı iki taraflı sonuç nedir nasıl oldu acaba

Back
X