Morlimonn Pufişim geliyo 🤩 ♡♡ Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2016 1.670 972 123 9 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morlimonn #1 4ay once sezeryan oldum her iliski sonrasi kasik agrisi cekiyorum sonra geciyor normal mi yasayan varmi bu durumu acaba daha adette olmadim
4ay once sezeryan oldum her iliski sonrasi kasik agrisi cekiyorum sonra geciyor normal mi yasayan varmi bu durumu acaba daha adette olmadim
A Anksiyeteli Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 2.521 1.821 83 39 9 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morlimonn #2 Kadin dogum uzmaninq gorunmenizde fayda var.Iliski sonrasi agrilarin basitten kotuye bir cok sebebi olqbiliyor.
Kadin dogum uzmaninq gorunmenizde fayda var.Iliski sonrasi agrilarin basitten kotuye bir cok sebebi olqbiliyor.
Morlimonn Pufişim geliyo 🤩 ♡♡ Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2016 1.670 972 123 9 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morlimonn #3 Anksiyeteli00 .!.: Kadin dogum uzmaninq gorunmenizde fayda var.Iliski sonrasi agrilarin basitten kotuye bir cok sebebi olqbiliyor. Genişletmek için tıkla... Kucuk bir ilcede otrdgm icin suan gtmem mumkun degil sari akintimda vrdi kesildi
Anksiyeteli00 .!.: Kadin dogum uzmaninq gorunmenizde fayda var.Iliski sonrasi agrilarin basitten kotuye bir cok sebebi olqbiliyor. Genişletmek için tıkla... Kucuk bir ilcede otrdgm icin suan gtmem mumkun degil sari akintimda vrdi kesildi
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.794 En iyi cevaplar 1 66.646 598 9 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morlimonn #4 Morlimonn .!.: Kucuk bir ilcede otrdgm icin suan gtmem mumkun degil sari akintimda vrdi kesildi Genişletmek için tıkla... Küçük ilçelerde kadin dogum doktoru olmuyor mu?
Morlimonn .!.: Kucuk bir ilcede otrdgm icin suan gtmem mumkun degil sari akintimda vrdi kesildi Genişletmek için tıkla... Küçük ilçelerde kadin dogum doktoru olmuyor mu?
A Anksiyeteli Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 2.521 1.821 83 39 9 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morlimonn #5 Enfeksiyon olabilir, rahim agzi yarasi olabilir.Genelde iliski sonrasi ve esnasndaki agrilara bunlar yaziyor.
Enfeksiyon olabilir, rahim agzi yarasi olabilir.Genelde iliski sonrasi ve esnasndaki agrilara bunlar yaziyor.
Morlimonn Pufişim geliyo 🤩 ♡♡ Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2016 1.670 972 123 9 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morlimonn #6 LOTUS0 .!.: Küçük ilçelerde kadin dogum doktoru olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Burda yok maalesef
LOTUS0 .!.: Küçük ilçelerde kadin dogum doktoru olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Burda yok maalesef
S sebnembeen Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2021 1.391 1.475 48 34 9 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morlimonn #7 Morlimonn .!.: 4ay once sezeryan oldum her iliski sonrasi kasik agrisi cekiyorum sonra geciyor normal mi yasayan varmi bu durumu acaba daha adette olmadim Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle bi probleminiz yoksa bi kadın doğuma gözükün çok geçmiş olsun
Morlimonn .!.: 4ay once sezeryan oldum her iliski sonrasi kasik agrisi cekiyorum sonra geciyor normal mi yasayan varmi bu durumu acaba daha adette olmadim Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle bi probleminiz yoksa bi kadın doğuma gözükün çok geçmiş olsun
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.794 En iyi cevaplar 1 66.646 598 9 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morlimonn #8 Morlimonn .!.: Burda yok maalesef Genişletmek için tıkla... Ertelemeyin, her sey olabilir.
Balbademlikurabiye Biraz deliyim Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 19 2 1 10 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morlimonn #9 Vajinismus olabilir, kist, miyom olabilir yada sadece psikolojik olabilir. Yani birçok sebebi olabilir bu durumun. Uygun bir zamanda bir doktora görünmenizde fayda var.
Vajinismus olabilir, kist, miyom olabilir yada sadece psikolojik olabilir. Yani birçok sebebi olabilir bu durumun. Uygun bir zamanda bir doktora görünmenizde fayda var.