• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ilişkide hep aynı şeyi yaşamak!!

BradshawSade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
622
1.789
33
Merhaba🤍
27 yasındayım burayı aktıf kullanıyorum her sıkıstıgımda fıkırlerınız önemli oldu. Benım ılıskılerım hep uzun uzundu ama sonu hep kafayı taktıgım kızla bitti. Yani taktımı takıyorum mesela arkadası yada geçmişi çocuga hep diyorum kı kavgalarda tartısmalarda cok dramatik davranıyorum. Mesela (isim farazidir)‘pelini mi özledin? Onada böyle hor muydun? Ona yapamadıgını mı yapıyorsun? Onu gördün aklın mı karıştı? Yada bi ton şey. Ama aşamıyorum sonucunda da hep ya ıntıkam ıcın yada canımı acıtmak ıcın benı o kızdan vuruyorlar. Bırlıkte oluyorlar. İlk değil üç etti. Arkadaşlarım çevrem akıllarına sokuyorsun olmayacağı varsada oluyor diyor. Bunun için ne yapmam gerek? Bu arada lisans genetik mezunuyum özgüvej eksiklğği midir bu? Kandırılmak aptal yerıne konmak ıstemedıgım ıcın cok yiyorum canlarını. Ama bana karısılsın istemiyorum. Bu kafadan cıkamadım hiç.

Mesela (isim farazidir)‘pelini mi özledin? Onada böyle hor muydun? Ona yapamadıgını mı yapıyorsun? Onu gördün aklın mı karıştı? Yada bi ton şey.
bu lafi duydugu halde hala devam eden adamlardan zaten bir halt olmaz. aldatmasa şaşarım. duzgun karakterli insan bu laflari duyup hala aşkım canim iliskiye devam etmez

Çok sıkıcı ve itici bı yapin varmış, böyle yurutemezsin zaten, kimse çekmez bu imalari tavirlari, canlarını sıktığın şeyle de tam dediğin gibi seni vururlar, problem gerçekten sende..
Geçmişinden sana ne mesela oraları dürtüyorsun, kıyas yaptırıyorsun, aklı başında olan adam da zeten senin tavrını gorunce eski ilişkisinin kıymetini anlar 😂 ergen de değilsin ki selam verdiği aldığı kızı takip edesin, bir de kalkıp bunun imasini niye yaparsin, çekilir gibi değil..

Ben mi konuyu yanlış okudum? Adamlar konu sahibinin kafaya taktığı kadınlarla aldatıyomuş sonuç olarak. Sen adamın aklına soktun diye bir aldatma gerekçesi mi olur? Yani yazık adamlara diye triplere girilmiş cevaplarda da aldatan adamların neyine yazık onu anlamadım.

Senin ki
Ben mi konuyu yanlış okudum? Adamlar konu sahibinin kafaya taktığı kadınlarla aldatıyomuş sonuç olarak. Sen adamın aklına soktun diye bir aldatma gerekçesi mi olur? Yani yazık adamlara diye triplere girilmiş cevaplarda da aldatan adamların neyine yazık onu anlamadım.
Hayır adamın aklına eski sevgililerini sokup sokup duruyormuş onlarla kıyaslama yapıyormuş o kızlara yapamadıgını banamı yapıyorsun diye kafasını didik didik edip esseğin aklına karpuz kabuğu düşürüyormuş 😑

Son düzenleme:
Hayır adamın aklına eski sevgililerini sokup sokup duruyormuş onlarla kıyaslama yapıyormuş o kızlara yapamadıgını babamı yapıyorsun diye kafasını didik didik edip esseğin aklına karpuz kabuğu düşürüyormuş 😑
Hayır sonuç olarak hep o kızlarla birlikte oluyolarmış. yani konu sahibi adamları hep darlamış ama onlar da konu sahibini haklı çıkarmış.

Ama aşamıyorum sonucunda da hep ya ıntıkam ıcın yada canımı acıtmak ıcın benı o kızdan vuruyorlar. Bırlıkte oluyorlar. İlk değil üç etti.

Hayır sonuç olarak hep o kızlarla birlikte oluyolarmış. yani konu sahibi adamları hep darlamış ama onlar da konu sahibini haklı çıkarmış.
İşte herkes de diyo ki aldatması için sen bunu çenenle yapıyorsun tut diyorlar niye başkalarını sokuyorsun aklına bir olmaz iki olmaz öyle darlanmaz böyle darlanır diye de adamlarda öyle yapmış demek ki
Ayrıca neden bi ilişkide sürekli olarak birini vura vura beynine sokarsın ne gerek var ki diyorlar işte her iki tarafda suçlu bana göre

İşte herkes de diyo ki aldatması için sen bunu çenenle yapıyorsun tut diyorlar niye başkalarını sokuyorsun aklına bir olmaz iki olmaz öyle darlanmaz böyle darlanır diye de adamlarda öyle yapmış demek ki
Ayrıca neden bi ilişkide sürekli olarak birini vura vura beynine sokarsın ne gerek var ki diyorlar işte her iki tarafda suçlu bana göre
Bu söylediğiniz aldatan adamları aklamaktan başka bir şey değil. Biz bu sitede sürekli aldatmak kadınla ilgili değil, erkeğin karaktersizliği demiyor muyuz ne değişti şimdi? Bu söylenenler o adamların aldatması için ancak bir bahane olabilir. önceden de belli ki o kadınlarda gözleri varmış bahane bulmuşlar kendilerine.

Bu söylediğiniz aldatan adamları aklamaktan başka bir şey değil. Biz bu sitede sürekli aldatmak kadınla ilgili değil, erkeğin karaktersizliği demiyor muyuz ne değişti şimdi? Bu söylenenler o adamların aldatması için ancak bir bahane olabilir. önceden de belli ki o kadınlarda gözleri varmış bahane bulmuşlar kendilerine.
Kimseyi akladığım falan yok benim ikisinin de yaptığı kabul edilemez zaten
Suçlu diye de belirttim
Sevgiler ..,

Yani sizde de sorun var bu kadar takmamanız lazım, ben eşimin eski ilişkilerinin isimlerini bile bilmem,sormadım,umursamam bile. Ha bana da biri sizin yaptığınızı yaparsa da aklım çelinmez, soruldu, ismi geçti diye duygularım kabarmaz. Aynı tipleri seçiyor olabilirsiniz.

Kendimden biliyorum, şunu yapan bir sevgilim olsa aldatırım. Gözüne de sokar öyle ayrılırım. Aklına sokmak olmasa bile inattan yapan vardır.

Kendimden biliyorum, şunu yapan bir sevgilim olsa aldatırım. Gözüne de sokar öyle ayrılırım. Aklına sokmak olmasa bile inattan yapan vardır.
Bunu senin yapacak olman ahlaklı bir davranış yapmıyor sori. Karşındaki toksik bir insansa senle mi uğraşacam der ayrılırsın. Toksik ilişkiyi ısrarla devam ettirip sevgilinin davranışlarını bahane ederek arkadaşınla sevişiyorsan arkadaşında en baştan beri gözün vardır

Merhaba🤍
27 yasındayım burayı aktıf kullanıyorum her sıkıstıgımda fıkırlerınız önemli oldu. Benım ılıskılerım hep uzun uzundu ama sonu hep kafayı taktıgım kızla bitti. Yani taktımı takıyorum mesela arkadası yada geçmişi çocuga hep diyorum kı kavgalarda tartısmalarda cok dramatik davranıyorum. Mesela (isim farazidir)‘pelini mi özledin? Onada böyle hor muydun? Ona yapamadıgını mı yapıyorsun? Onu gördün aklın mı karıştı? Yada bi ton şey. Ama aşamıyorum sonucunda da hep ya ıntıkam ıcın yada canımı acıtmak ıcın benı o kızdan vuruyorlar. Bırlıkte oluyorlar. İlk değil üç etti. Arkadaşlarım çevrem akıllarına sokuyorsun olmayacağı varsada oluyor diyor. Bunun için ne yapmam gerek? Bu arada lisans genetik mezunuyum özgüvej eksiklğği midir bu? Kandırılmak aptal yerıne konmak ıstemedıgım ıcın cok yiyorum canlarını. Ama bana karısılsın istemiyorum. Bu kafadan cıkamadım hiç.
"Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek."

Back
X