- 18 Haziran 2015
- 4.393
- 43.980
- 708
- Konu Sahibi BradshawSade
aldatmaktan ziyade eski sevgililerine dönüyorlar olarak algıladım ben..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toksik ilişkiyi devam ettirmek için değil ki, o toksiğin canını yakmak için. Ahlaklı demedim zaten, öyle bir savunmam yok. Arkadaşım olur, eski sevgilim olur, yabancı biri olur…Bunu senin yapacak olman ahlaklı bir davranış yapmıyor sori. Karşındaki toksik bir insansa senle mi uğraşacam der ayrılırsın. Toksik ilişkiyi ısrarla devam ettirip sevgilinin davranışlarını bahane ederek arkadaşınla sevişiyorsan arkadaşında en baştan beri gözün vardır
Aklamakla ne ilgisi var birşeyi bin kere söylersen sürekli aklına sokarsan sonuç kaçınilmaz olur 3 kere aynı şey olduğuna göre öylede olmuşBu söylediğiniz aldatan adamları aklamaktan başka bir şey değil. Biz bu sitede sürekli aldatmak kadınla ilgili değil, erkeğin karaktersizliği demiyor muyuz ne değişti şimdi? Bu söylenenler o adamların aldatması için ancak bir bahane olabilir. önceden de belli ki o kadınlarda gözleri varmış bahane bulmuşlar kendilerine.
bncedebelki ortada gercekten aldatma bile yoktur. adam ayrilalim diyince "neden? pelinle görüşüyorsun di mi? pelinde olup bende olmayan ne? lanet olsun biliyorum pelin yüzünden ayrıldığını. ne zamandir birliktesin?" diye saydiriyordur adamlar da pesini biraksin diye "heee hee pelin, ah pelin uh pelin. onla mutluyum" falan diyordur.
Davranışınız çok itici. İnsanı otomatikmen oraya sürüklüyor bende olsam bende eskiyle vururdum. Bu konuda terapi alabilirsiniz.Merhaba
27 yasındayım burayı aktıf kullanıyorum her sıkıstıgımda fıkırlerınız önemli oldu. Benım ılıskılerım hep uzun uzundu ama sonu hep kafayı taktıgım kızla bitti. Yani taktımı takıyorum mesela arkadası yada geçmişi çocuga hep diyorum kı kavgalarda tartısmalarda cok dramatik davranıyorum. Mesela (isim farazidir)‘pelini mi özledin? Onada böyle hor muydun? Ona yapamadıgını mı yapıyorsun? Onu gördün aklın mı karıştı? Yada bi ton şey. Ama aşamıyorum sonucunda da hep ya ıntıkam ıcın yada canımı acıtmak ıcın benı o kızdan vuruyorlar. Bırlıkte oluyorlar. İlk değil üç etti. Arkadaşlarım çevrem akıllarına sokuyorsun olmayacağı varsada oluyor diyor. Bunun için ne yapmam gerek? Bu arada lisans genetik mezunuyum özgüvej eksiklğği midir bu? Kandırılmak aptal yerıne konmak ıstemedıgım ıcın cok yiyorum canlarını. Ama bana karısılsın istemiyorum. Bu kafadan cıkamadım hiç.
Kendinize deger vermiyorsunuz kendinizi eskide kalmis insanlarla kıyaslayıp o insanların adini anarak hayatiniza çekiyorsunuzMerhaba
27 yasındayım burayı aktıf kullanıyorum her sıkıstıgımda fıkırlerınız önemli oldu. Benım ılıskılerım hep uzun uzundu ama sonu hep kafayı taktıgım kızla bitti. Yani taktımı takıyorum mesela arkadası yada geçmişi çocuga hep diyorum kı kavgalarda tartısmalarda cok dramatik davranıyorum. Mesela (isim farazidir)‘pelini mi özledin? Onada böyle hor muydun? Ona yapamadıgını mı yapıyorsun? Onu gördün aklın mı karıştı? Yada bi ton şey. Ama aşamıyorum sonucunda da hep ya ıntıkam ıcın yada canımı acıtmak ıcın benı o kızdan vuruyorlar. Bırlıkte oluyorlar. İlk değil üç etti. Arkadaşlarım çevrem akıllarına sokuyorsun olmayacağı varsada oluyor diyor. Bunun için ne yapmam gerek? Bu arada lisans genetik mezunuyum özgüvej eksiklğği midir bu? Kandırılmak aptal yerıne konmak ıstemedıgım ıcın cok yiyorum canlarını. Ama bana karısılsın istemiyorum. Bu kafadan cıkamadım hiç.
çok doğru bi yere parmak bastınız kişi kendi aklından bu tarz sapkınlıklar geçirmezse karşısından beklemiyor her insan bir değil tabiki, genelleme değil bazılarını tenzih ediyorum.Eski sevgilimde sizin gibi olduğu için şu an eski sevgilim her kavgada eski ilişkimi demezdi ama bir tane samimi bir erkek arkadaşım vardı onun altına mı gireceksin benleyken onla konuşuyorsun kucaktan kucağa geziyorsun onunla mı seviştin derdi abartmıyorum şakasız her kavgada bu ithamı yapardı bu ithamı yaptığı çocuğun 5 yıllık ilişkisi var ve bunu her kavgada yaptığı için çocuk şu an eski sevgilim ve sonra bilin bakalım noldu aldattı kişi kendinden bilir işi maalesef inanılmaz pis ve hastalıklı bir düşünce karşıdakini bu şekilde itham edip psikolojisini bozamazsınız.
Bu lafı ilk duyduğunuzda ilişkiyi bitirmemenizin sebebi nedir özel değilse?onun altına mı gireceksin benleyken onla konuşuyorsun kucaktan kucağa geziyorsun onunla mı seviştin derdi
En sevmediğim insan özelliği. Özgüvensizlik bu. Maskeleme yapıyorsun ilişkide kendi sorunlarınızı x bir konuyla örtüp sorun oymuş gibi davranıyorsun.Merhaba
afedersiniz kırıcı olmak değil maksadım.. siz kimseyel ilişki kurmayın siz lütfen.. kimsenin başını ağrıtmayın... sorunun kendinizde olduğunu biliyorsunuz kendinizi iyileştirme yollarına başvurun.. ilişki çok etrafta iyileşin önce çünkü bu da bir hastalıkkk... kimsenin canını sıkmaya, üzmeye, sorunluluğunuzu yansıtmaya hakkınız yok.. size gönül veren de bir ana baba evladı...Merhaba
Yok zaten o gün bitirdim her şeyi onun öncesinde bu kadar ağır konuşmamıştı hiç hep manipüle ederdi her ilişkide olur böyle kavgalar kıskançlık krizim tuttu lütfen affet derdi öyle mantıklı gelirdi ki sürekli affede affede en son barıştık gibi bir şeydik bu lafı dedi her şey bitti tek hatrı kalmadı.Bu lafı ilk duyduğunuzda ilişkiyi bitirmemenizin sebebi nedir özel değilse?