Her iliskimde sorun olan köpeğimin tüyleri

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.708
13.954
248
29
Arkadaslar Allah bagislasin dünya tatlisi, kocaman, tüylü bir köpeğim var. 5 yildan fazladie beraberiz. Ama tabiki insanin nasil saci dokülüyorsa onunda tüyü dökülüyor. Surekli evi temizliyorum kiyafet icin ayri hali icin ayri koltuk icin ayri tüy temizleyicilerim var. Önceki evlerimde hep beraber yatardik. Şu an odalara mutfags almiyorum koridorda takılıyor. Ama en nihayetinde üstümden falan tüy gelmiyor mu geliyor yatagim tüy olabiliyor. Ve bütün erkek arkadaslarim her defasinda köpeğimin tüyü hakkinda kimi zaman sakayla karisik kimi zaman ciddi bir sekilde söylenir. Titiz olmayan adam bile söyleniyor. Bu arada tabiiki köpegimi seviyorlar oynamasi, taramasi,gezdirmesi, beslemesi hepsi ilgilenmistir. Su an yeni bir iliskiye basladim asagi yukari 1 ay birbirimize gidip geliyoruz kaliyoruz güzel paylasimlarimiz var köpeğimlede ilgilenmeyi cok sever. Ama konusu acilinca ben köpekle yasayamam tuye alisamam diyor hep. Bu mevzu artik beni gercekten üzüyor. Cok asik oldugum bir tane erkek arkadaşım vardı. Kıyafetlerim hep köpeginin tüyü oluyor rahat edemiyorum deyip bana gelmezdi. Baska biri agzim hep köpek tüyü derdi vs... çoğaltılabilir. Yani zaten basta köpeğim oldugunu bunun benim kırmızı cizgim oldugunu hepsi biliyor. Sonrasinda köpekle aynı evde yasanir mi muhabbetleri oluyor. Hep böyle mi olacak.

Arkadaslar Allah bagislasin dünya tatlisi, kocaman, tüylü bir köpeğim var. 5 yildan fazladie beraberiz. Ama tabiki insanin nasil saci dokülüyorsa onunda tüyü dökülüyor. Surekli evi temizliyorum kiyafet icin ayri hali icin ayri koltuk icin ayri tüy temizleyicilerim var. Önceki evlerimde hep beraber yatardik. Şu an odalara mutfags almiyorum koridorda takılıyor. Ama en nihayetinde üstümden falan tüy gelmiyor mu geliyor yatagim tüy olabiliyor. Ve bütün erkek arkadaslarim her defasinda köpeğimin tüyü hakkinda kimi zaman sakayla karisik kimi zaman ciddi bir sekilde söylenir. Titiz olmayan adam bile söyleniyor. Bu arada tabiiki köpegimi seviyorlar oynamasi, taramasi,gezdirmesi, beslemesi hepsi ilgilenmistir. Su an yeni bir iliskiye basladim asagi yukari 1 ay birbirimize gidip geliyoruz kaliyoruz güzel paylasimlarimiz var köpeğimlede ilgilenmeyi cok sever. Ama konusu acilinca ben köpekle yasayamam tuye alisamam diyor hep. Bu mevzu artik beni gercekten üzüyor. Cok asik oldugum bir tane erkek arkadaşım vardı. Kıyafetlerim hep köpeginin tüyü oluyor rahat edemiyorum deyip bana gelmezdi. Baska biri agzim hep köpek tüyü derdi vs... çoğaltılabilir. Yani zaten basta köpeğim oldugunu bunun benim kırmızı cizgim oldugunu hepsi biliyor. Sonrasinda köpekle aynı evde yasanir mi muhabbetleri oluyor. Hep böyle mi olacak.
Hep böyle olacak. Birinden birini seçmek zorundasınız...

Eee, ilişkiye başladan bir flört, bir tanışma süreci olmuyor mu sizde? Yani bir insanı tanırsın, hayattaki sınırlarını, kırmızı çizgisini bilirsin ona göre ilişkiye başlar insan. Sorun sizin buna dikkat etmeden ilişkiye başlamanızda. Hep aynı şey yaşanıyorsa insan daha çok dikkat eder evine aldığı insana. Alışır diye bekler mi insan?

kedim var mutfak dışında her yere de girer çıkar. Eşim evlenmeden önce ufak bı imada bulunmuştu kedi olmasa mi gibisinden valla sen yokken o vardı kedi evde kalacak gerisini sen bilirsin diye koydum tavrımı kim olsa kaç kişi olsa yine aynısını yapardım 😂 şimdi arada kayınvalidem kedim için çok tüy döküyo gibi serzenişte bulunuyor, senin oğlun daha çok döküyor ben de onu geri mi göndersem diye düşünüyorum diye cevaplıyorum gülerek susuyor 😁

Eee, ilişkiye başladan bir flört, bir tanışma süreci olmuyor mu sizde? Yani bir insanı tanırsın, hayattaki sınırlarını, kırmızı çizgisini bilirsin ona göre ilişkiye başlar insan. Sorun sizin buna dikkat etmeden ilişkiye başlamanızda. Hep aynı şey yaşanıyorsa insan daha çok dikkat eder evine aldığı insana. Alışır diye bekler mi insan?
Yoo tabiki flort tanisma oluyor. Hemen hepsiyle önceden tanisikligimiz oluyor baziladiyla aylarca flört ettigim olmustur. Zaten disarida hicbir sorun olmuyor. Ne zaman iliski oturmaya gidip gelmeli olmaya baslasa bu sorun ortays cikiyor.

kedim var mutfak dışında her yere de girer çıkar. Eşim evlenmeden önce ufak bı imada bulunmuştu kedi olmasa mi gibisinden valla sen yokken o vardı kedi evde kalacak gerisini sen bilirsin diye koydum tavrımı kim olsa kaç kişi olsa yine aynısını yapardım 😂 şimdi arada kayınvalidem kedim için çok tüy döküyo gibi serzenişte bulunuyor, senin oğlun daha çok döküyor ben de onu geri mi göndersem diye düşünüyorum diye cevaplıyorum gülerek susuyor 😁
Ya kirmizi cizgim olduğunu hepsi biliyor. Hicbiri göndermeyi sakayla karisik bilr teklif edemez sadece cok tüylü derler.
Üzgünüm.

Köpeği gezdirmek,beslemek ayrı sahiplenmek çok ayrı işler.

Ben de çok severim ama aynı evin içinde yaşamak istemem.
Tabikide öyle. Onun sahibi benim zaten kimseden aksi bir beklentim yok. Ama sonucta benim hayatima bunu bilerek dahil oluyorlar sonra sıkıntı oluyor.

Bekarken köpeğimiz vardı, evde bir gün tüy gördüğümü bilmem çünkü annem ruh hastası modunda tv karşısına geçip onu fırçalardı yumak yumak tüy çıkardı. “ Ayy tüyü dökülür ama “ diyenleri hiç anlamazdım.
Yakın zamanda bir arkadaşımıza gittik kedileri varmış aman yarabbi rezalet o kadar gözle görülür ki her yerde her şeyde bir bardak çay içemedim aşırı titiz biri de değilim yani ama rahatsız oldum. Eve geldiğimizde kıyafetlerimiz berbattı. Kedi de bi güzel ama gel gör ki 😂
Yani yaşadıkları bu olabilir, yoksa seviyorlardır onlarda.

Ya kirmizi cizgim olduğunu hepsi biliyor. Hicbiri göndermeyi sakayla karisik bilr teklif edemez sadece cok tüylü derler.

Tabikide öyle. Onun sahibi benim zaten kimseden aksi bir beklentim yok. Ama sonucta benim hayatima bunu bilerek dahil oluyorlar sonra sıkıntı oluyor.
Tavriniz netse şikayetleri zamanla azalır alisirlar ama umursamayin yani sanki hataymis da düzeltmeye calisiyormussunuz gibi izlenim vermeyin

Tavriniz netse şikayetleri zamanla azalır alisirlar ama umursamayin yani sanki hataymis da düzeltmeye calisiyormussunuz gibi izlenim vermeyin
Yoo tavrim cok net hepside bunu bilir. Sanki benimkiler zaman icinde alisacaklarına zaman icinde sıkılıyorlar köpekten

Yoo tavrim cok net hepside bunu bilir. Sanki benimkiler zaman icinde alisacaklarına zaman icinde sıkılıyorlar köpekten

Tabii ki hep böyle olmayacak. Hayatına saçma insanları almayı kestiginde düzgün biri bunu sorun yapmayacaktir.
Benim arkadaşımin kedisi var, Amerika'da yaşayan biriyle tanisti, evlenme yoluna girdi. Adam hep kedinin kızın ailesinin kedisi olduğunu, bu kadar uzak bir yere getirmeyeceğini düşünmüş. O yüzden konusunu bile açmamış. Arkadaşım da hep 'kedim ben nereye gidersem oraya gider zaten. Nişanlım onu ne çok sevdiğimi biliyor' diye düşünür,konusunu acmazdi. Derken bunlar bir gün kedi hakkinda konuşuyorlar, adam getirmek istediğini duyunca şok oluyor. Diyor "ben yolda kedi görsem yolumu değiştiririm, aynı evde yaşayamam. Tüy döker igrenirim, kedi çeviktir korkarim, senin kedin çok büyük" falan filan. Bir de bir alerji hikayesi vardı ama doğru mu bahane mi bilmem.
Sonuç olarak arkadaşım kendi biletinden çok masraf yaptı kedisini dünyanın öbür ucuna götürdü. Gayet de mutlu 😇😇 yani eşeğin yoksa sahibinin hatri olduğu için bir şekilde beraber yaşıyorlar. Tabii seven, bencil olmayan insan yapıyor bunu

Hep böyle olacak. Birinden birini seçmek zorundasınız...
Herkesten vazgeçerim oğlum ve kedimden vazgeçmem . İnsanlar rahatsız oluyor diye kedime de hiçbir kısıtlama yapamam rahatsız olan gelmesin. Handikaplarınızı anlıyorum ama gerçek bir hayvan sever kedi -köpek tüyünden rahatsız olmaz . Sizi de gerçekten seviyorsa basit bir çözümü olan bu konuyu sorun etmez

Minicik evde kendimizle yaşıyoruz hemde amerikan mutfak. Haliyle tezgahın dolapların üstünde geziyor. Ama temizliyoruz yani sizin dediğiniz gibi ağzımıza yüzümüze girmiyor. Bu kadar kıl dökmesi normal değil gibi geldi.
Ayrıca köpekle yaşanmaz diyene basın tekmeyi. Evlenince istemeyecek çünkü belli yani

Back
X