- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Arkadaslar Allah bagislasin dünya tatlisi, kocaman, tüylü bir köpeğim var. 5 yildan fazladie beraberiz. Ama tabiki insanin nasil saci dokülüyorsa onunda tüyü dökülüyor. Surekli evi temizliyorum kiyafet icin ayri hali icin ayri koltuk icin ayri tüy temizleyicilerim var. Önceki evlerimde hep beraber yatardik. Şu an odalara mutfags almiyorum koridorda takılıyor. Ama en nihayetinde üstümden falan tüy gelmiyor mu geliyor yatagim tüy olabiliyor. Ve bütün erkek arkadaslarim her defasinda köpeğimin tüyü hakkinda kimi zaman sakayla karisik kimi zaman ciddi bir sekilde söylenir. Titiz olmayan adam bile söyleniyor. Bu arada tabiiki köpegimi seviyorlar oynamasi, taramasi,gezdirmesi, beslemesi hepsi ilgilenmistir. Su an yeni bir iliskiye basladim asagi yukari 1 ay birbirimize gidip geliyoruz kaliyoruz güzel paylasimlarimiz var köpeğimlede ilgilenmeyi cok sever. Ama konusu acilinca ben köpekle yasayamam tuye alisamam diyor hep. Bu mevzu artik beni gercekten üzüyor. Cok asik oldugum bir tane erkek arkadaşım vardı. Kıyafetlerim hep köpeginin tüyü oluyor rahat edemiyorum deyip bana gelmezdi. Baska biri agzim hep köpek tüyü derdi vs... çoğaltılabilir. Yani zaten basta köpeğim oldugunu bunun benim kırmızı cizgim oldugunu hepsi biliyor. Sonrasinda köpekle aynı evde yasanir mi muhabbetleri oluyor. Hep böyle mi olacak.