- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Oyle ama şu an yapamıyorum Zaman lazım ama oyle pişmanım ki oyle kötü mafettim kendımı . Eşim ve kızım var eşimle de sıkıntılarım oluyor oda ayrı konu ama yaptıgım Bır Ikı hata benı dibe cekıyor kendımı en dertli insan gibi görüyorum ama ne Zaman bıtecek bu durum bılmıyorumÖnemli olan hatanın farkına varıp tekrarlamamak. O hatayla ilgili tüm bağını koparmak.
Annene de bunu söylersen, artık bana güvenebilirsin seni kendimi üzecek birşey yapmıcam dersen annen zaten razı olur, böylece vicdanın da rahat olur.
ZMan lazımNe hayatlar ne gunler gelecek bence tukenmislik sendromuna girebilirsin.. Bu kadar kasma kendini rahat birak ve tevekkul et rabbine..
Ve yasadigin yanlisliklardan
Tecrube kazanirsin bidaha adimlarini saglam atarsin bu sekilde olgunlasip yarini dusunerek hareket ediceksin bir bakmissin hersey yoluna girmiş..
Tekrarlamıyordum ama tam olarak bitmiş degılHatanı tekrarlamıyorsan herşey düzelir merak etme
Zamanla huzura kavuşursun
Sen kendini affettiginde bitecek bu dertler onemli olan kendini affedip bidaha arkaya bakmamak ve guclu olmak hayatinda bak bir tane dunyalar tatlisi kizin varmisOyle ama şu an yapamıyorum Zaman lazım ama oyle pişmanım ki oyle kötü mafettim kendımı . Eşim ve kızım var eşimle de sıkıntılarım oluyor oda ayrı konu ama yaptıgım Bır Ikı hata benı dibe cekıyor kendımı en dertli insan gibi görüyorum ama ne Zaman bıtecek bu durum bılmıyorum
AffedemıyorumSen kendini affettiginde bitecek bu dertler onemli olan kendini affedip bidaha arkaya bakmamak ve guclu olmak hayatinda bak bir tane dunyalar tatlisi kizin varmis
Yanlış birşey yaptığını biliyor şuanda pişmalığını yaşıyorsan bir an önce son vermelisinTekrarlamıyordum ama tam olarak bitmiş degılne Zaman bitecek bılmıyorum evlendıgıme de pişman oluyorum of of
Henüz kurtulmuş degılım MalesefHata olduğunun bilincinde olman bile adim atmaktir. Pozitif ol diğer adımı da at sürekli ne yaptım ben demeyi bırak kendin ile taşıma artik
az çok tahmin ettim sorunun ne olduğunu evet bence her insan hayatı boyunca çok büyük hata yapabilir bende yaptım daha doğrusu saflığımdan yararlanıldı diyebilirim üstünden seneler geçti tövbe etmeye hala yüz bulamadım sadece üzülüyorum umarım birgün bu durumu unutur hayatıma devam ederim...Sa arkadaşlar . Nasılsınız ? Hayat benı bazen oyle yoruyor ki . Kendımı cıkmazda hıssedıyorum Hemde cok ama Nasıl cıkıcam bilemıyorum . Zaman'ında annemi dinlemedım Bır iki kez bir konuda istemedıgı şeyi yaptım ve şu an bedelini ödüyorum . Buraya acık yazamıcam kusuruma bakmayın sadece su konuda fikir verın bana nolur . Başınıza geldi mi ? Cok büyük hatalar edip üzülüp pişman olup huzura kavuştunuz mu ? Desteğe ıhtıycm var . Bir insan dertle mi büyür ? Herkes çukura yuvarlanıp çıkar mı içinden bir gün aydınlığa ? Gözyaşı diner mi ? Güler mi yüzler ? Bir gün bende oh be dıyecejmıyım . Annemı Mutlu olsun isityorum bende olayım . Hayat bu kadar mu zor ? Bazen oyle hale gelıyorum ki ölümü düşündüğüm oluyor ama Allah korkusundan vazgecıyorum
Kredi mi cektiniz? Ilk aklima o geldi.Henüz kurtulmuş degılım Malesefbıraz Zaman lazım şartlar el vermıyor tamamen bitene dek içim huzurusuz kafam dolu
Af edersiniz de sorun ne tam olarak ona gore yorum yapalım ??Henüz kurtulmuş degılım Malesefbıraz Zaman lazım şartlar el vermıyor tamamen bitene dek içim huzurusuz kafam dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?