- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
- Konu Sahibi gloria pritchett
- #21
E tamam yeterliCinsel içerik.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E tamam yeterliCinsel içerik.
Size her kızdığında başkalarına mı koşacak? Bu çok iğrenç. Alt metni de beni kızdırma ben de başkalarına yazmayayım. Özrü kabahatinden kötü. Herkes aldatılır mı bilmiyorum ama aldatilmaya rağmen evlenmek de bile bile lades hani.
Aldatmalarıyla ünlü bir arkadaşımız vardıÇevrenizde kadın sayısı kaç tane de hep aldatildi ya . Matametiksel olarak her erkek aldatsaydi birçok evli kadın da aldatmaliydi karşı cinsten bütün kadinlar bekar olamaz ya . Bu dediğiniz teze göre ilişkisi olan kadınların bir çoğu aldatmali çevrenizdeki erkeklerin yüzde kaçı aldatıldı ?
Bana defalarca ağlayarak söz veren yalvaran kapımda saatlerce soğukta aç bekleyen adam beni o kadın için terk etti al sana hikayenin devamı akıllı ol. Manipüle ettirme kendini ne demek buHerkese merhaba. Evliliğe giden ilişkimde 2 ay önce mesajla aldatıldığımı öğrendim. 3-4 ay önce Kavga ettiğimiz bir gün bir kızla yazışmış. Normalde hiç telefon kurcalamam 2 sene boyunca da hiç sevgilimin telefonunu vs kurcalamadım sadece 1 kez yaptım onda da aldattığını öğrendim. Ayrıldım tabii hemen. Ama inanılmaz peşimden koştu çok pişman olduğunu sadece 1 kez bana sinirlenip mesajla aldattığını fiziksel ya da duygusal hiç aldatmadığına dair yeminler etti. Günlerce haftalarca evime geldi konuşmak için onu daha önce hiç ağlarken görmemiştim ilk kez ağladığını gördüm. Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmayacağına defalarca söz verdi anlayacağınız gerçekten pişman oldu. Ben de ona bir şans daha vermek istedim. Biliyorum çok ezikçe bir hareket ama çevremde de tüm arkadaşlarım aldatıldı hatta ailemdeki kadınlar da hep aldatıldı ve bir tür depresyona girdim. Bütün kadınlar aldatılıyor mu sizce? Bir şans daha vermekle hata mı yaptım kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız bi akıl verin bana.
Yani böyle bir matematik yok 2 milyar yetiskin veya genç erkek olsun hepsi aldatiyorsa karşılarına aldatacak kadın lazım demi. Şerefli ve ahlaklı erkek yok yani tamam erkek ırkına hakaret ettik diyelim o zaman herkesin eli herkesin cebinde olmalı her çocuğa DNA testi yapılmalı.Aldatmalarıyla ünlü bir arkadaşımız vardı
Şöyle diyordu aldatmayan erkek yoktur yakalanmayanı vardır
Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş![]()
Bana defalarca ağlayarak söz veren yalvaran kapımda saatlerce soğukta aç bekleyen adam beni o kadın için terk etti al sana hikayenin devamı akıllı ol. Manipüle ettirme kendini ne demek bu
Bahane işte. Hem de rezil bir bahane. Bir b.k yedin ne diye kızcağızı suçluyorsun adi herifAynısını yazacaktım, her üzülen kızan baskasına mı koşuyorarkadaşınla buluş içini dök, spora got, evde otur film aç, içki iç her şey olur mesaj neyin nesi. Diğer kıza da zaten kaşı gözü oynuyormuş fırsat bulunca yazmış iste
Her erkek aldatmıyor konu sahibi. Bu aldatılan kadınların kendini teselli etmesi, aldatan erkeklerin uydurduğu kılıf.Çok üzüldüm size de geçmiş olsun![]()
Her erkek aldatmıyor konu sahibi. Bu aldatılan kadınların kendini teselli etmesi, aldatan erkeklerin uydurduğu kılıf.
Çevremde de çok sadık erkek var, eşimle de 12 senedir beraberiz aldatmadığından da eminim.
Daha evlenme yokken, cicim aylarında böyle şeyler yapan adamla kalıp kendine saygını bitirme.
Uyanık ol ayrıl
Daha sevgiliyken bir tartışmaya gidip kızlara yazıyor ve sizde bunu affediyorsunuz.. Neden kendinize hiç değer vermiyorsunuz? Resmen aldatılmayı kendinize hak görüyorsunuz, kılıfını bile uydurmuşsunuz herkes aldatılıyor diye.. Şokdayım resmen..Herkese merhaba. Evliliğe giden ilişkimde 2 ay önce mesajla aldatıldığımı öğrendim. 3-4 ay önce Kavga ettiğimiz bir gün bir kızla yazışmış. Normalde hiç telefon kurcalamam 2 sene boyunca da hiç sevgilimin telefonunu vs kurcalamadım sadece 1 kez yaptım onda da aldattığını öğrendim. Ayrıldım tabii hemen. Ama inanılmaz peşimden koştu çok pişman olduğunu sadece 1 kez bana sinirlenip mesajla aldattığını fiziksel ya da duygusal hiç aldatmadığına dair yeminler etti. Günlerce haftalarca evime geldi konuşmak için onu daha önce hiç ağlarken görmemiştim ilk kez ağladığını gördüm. Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmayacağına defalarca söz verdi anlayacağınız gerçekten pişman oldu. Ben de ona bir şans daha vermek istedim. Biliyorum çok ezikçe bir hareket ama çevremde de tüm arkadaşlarım aldatıldı hatta ailemdeki kadınlar da hep aldatıldı ve bir tür depresyona girdim. Bütün kadınlar aldatılıyor mu sizce? Bir şans daha vermekle hata mı yaptım kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız bi akıl verin bana.