Her kadın aldatılmayı tadacak mıdır?

winner_85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
158
114
5 yıldır hayatı ve her şeyi paylaştığım ilişkimde, telefon dökümleri her şeyi ortaya dökmeye yetti. Meğer derin bir uykudaymışım. Bir anda herşey nasıl yalan oldu, bir gecede 5 yıl elimden nasıl aktı gitti.

Herşey iskambil kağıdından bir kuleymiş, tek bir kağıt tüm kuleyi yıkmaya yetti.

Acının türlüsünü tanırım.Sadece bilmek istiyorum, ne kadar zamanda atlatırım?

Yatçaz kalkçaz, yatçaz kalkçaz geçicek mi?

(Tamamen bitirdiğimi belirtmeye gerek bile duymamışım yukarıda yazdıklarımda. Ayrılmayı onur meselesi olarak görmüyorum.Sadece olanları içime sindirmem mümkün değil.Devam edersem canım her gün acır biliyorum da şimdi bitirdiğimde canım daha ne kadar yanıcak onu bilmek istiyorum )

Gececek..
Ne kadar surecegi tamamen senin elinde.
Sosyal medydan takip edersen hala, mesjlar yollarsan hala, heryerde onu anarsan hala.
Gecmez.
Her aklina geldiginde kendini oyalarsan gecer. Baska seyler yap.

Ben 2 senwlik iliskimin ardindan 1 sene toparlanamadim. Hatta 1 buck seneyi gecti hala arada aklima geliyor.
Aciyi sevmek olurmu?
Ben oyle bi durumdayim galiba.
Illada dusunmek istiyorum.
Ben gibi yapma sen.

Aldatan bir it senin canini yakmamali. Ikinci bir sans ikinci bir aciyi ksbullenmektir. Canini sen yakarsin degmeyecek birini dusunmekle

ne zaman geçeceği hem kişisel irade hem de medeni durumla da ilgili.
boşanmak sevgiliden ayrılmak gibi olmuyor. o durum çok daha yıkıcı,toparlanması daha zor...
toplumun bakışı, bambaşka bir hayat kurma gerekliliği, çevreye bunu anlatmaya çalışmak, işin içine karışan ailelerin daha da yıpranması.
bir de bunları düşün.
yani 1 yıllık evliliğin biterken verdiği yıkım > 1 yıllık ilişkinin biterken verdiği yıkım.

tabi ki sevgi ölçülerini ve bitiş sebebini tenzih ediyorum...

acıtsa da geçecek.. geçmek zorunda. Bir gün onu hatırlamıyor olarak uyanacaksın. yeter ki o güne kadar sabret

Benim de 5 buçuk yıllık ilişkim bitti. 4 ay oldu sayılır. Evet ilk zamanlar acısı çok kötü, unutmak zor, nasıl geçecek bu diyorsun ama bu biraz da senin elinde. Evet ben %100 unuttum diyemem ama artık eskisi gibi de değilim. Ben üzülünce elime hiçbir şey geçmeyecek o yüzden gerek yok. Başka şeylerle ilgilenin, yürüyüş yapın, hobi edinin. İnanın hayat ciğeri 5 para etmez insanlar için üzülmeye değmez..

İnşallah en kısa sürede atlatırsınız..

Şüpheleriniz mi vardı?
Bunu yüzüne vurunca ne tepki verdi 5 yıl dile kolay kalbe zor.

Gözleri doymuyor ya aldatmak nedir sevmiyorum de ayrıl ama olur mu canım biri kenarda dursun biri yanımda biri yatağımda ohh ne güzel di mi
Evlenmeden farkettiğin iyi olmuş... umarım çabuk toparlarsın

Her gün şüpheyle yaşayıp hergün ölmektense ayrılıp onun acısını bir defa çekmek en iyisi.. Ayrilmazsaniz bir daha nasıl güveneceksiniz? İçinizi her gün kemiren bir şüphe olacak.Olan yine size olacak.Ayrılıgin ilk 1 haftası zor geçiyor.Kabullenemiyorsunuz.Sürekli ağlama ve yemek yememe moduna giriyorsunuz.Kendinizde bile suç aramaya başlıyorsunuz. Ama 1 hafta sonra hersey dank etmeye başlıyor. Yavaş yavaş toparlarsiniz. Dua edin sadece.

Her kadın aldatılmayı tadacak mıdır?

- Hayir

Çok ağır bir durum. Kendi yoluna gitmek kabullenmekten daha kolay inanın. Güvenin olmadığı bir ilişkide aşkın olması bi anlam ifade etmiyor malesef. Arkadaşlarınızla vakit geçirin bol bol, ilginiz varsa resim yapın ya da film izleyin. Her gün biraz daha azalarak geçecek ama bu sırada çok sağlam durabilmelisiniz. Mutluluk hep sizinle olsun bundan sonrası için.

aldatılmayı her kadın ve her erkek bi şekilde tadacaktır, aldatanın pişmanlığı ne zaman başlar biliyor musunuz aldattığı kişiyi başka biriyle mutlu görünce, siz siz olun sakın ola aldatılmaya aldatmayla karşılık vermeyin hele ki inat olsun diye asla yapmayın sonra psikolojinizi toparlayamazsınız, ben zalim olmaktansa mazlum olmayı her zaman tercih etmişimdir. Vicdanın rahatlığı iç huzuru kadar önemli bişey yok, sevmeyeni bırakın doğasına..

İnşallah her kadın yasamaz bu duyguyu cok agır cok acıtır.ama birgün bitecek acısı.neler unutulmuyor buda unutulur.sadece inş.karsına ondan iyisi çıkar ozaman değil 5yıl 10yılda geçirsen hatırlamazsın seni aldatanı.

5 yıl yok dile kolay , yok şu kadar gün , yok ben onun bu günlerinde yanında oldum , biz evlenecektik falan filan bunları sakın aklına getirme . yaptığın her iyiliği sevap olarak gör . ve şöyle düşün her gün acı çeke çeke ölmek mi . yoksa 3-5 ay şiddetli acı çektikten sonra çok farklı çok daha güçlü bir insan olarak doğmak mı ? aşk acı anka kuşu gibidir insanı yakarak öldürür var olan her şeyi kül eder sonra kendini güçlü tüm hatalarından ders çıkarmış halde bulduğun anda seni tekrar küllerinden doğurur hem daha genç hem daha tecrübeli olursun ...

Ah canim seni cok iyi anliyorum. Benzer acilardan geçtim. Simdi evli ve mutluyum cok şükür ama bazen yedigim kazik hala aklima geliyor, hazmedemiyorum. Yani hayatinin oznesi olma süreci elbette gececek ama tamamen unutmak diye birsey yok ne yazikki. Ama canimi acitmiyor artik. Cunku önüme cok daha güzel bir hayat fırsatı cikti. Insallah seninde boyle olur. Mutluluklarin arttikca,hüznünu daha az animsayacaksin.

Bir yerde okumuştum:

"Bir kere çekmelisin, zaten sonra o hırçın duygular törpüleniyor."

Be n yaşadıklarımı yazsam kollarım kopardı benım yuvamı bozmak isteyen o...U kız Karşımda oturuyor. Ben 23 esım. 42 yasında bakımlı insan Olduğum halde ama dayanmak çok zor ınkar etsede benım yere de olmak hıc ıstemezdın emın ol sen yıne ucuz atlatmışsın

Hayat degıl insanlar acımasız o yüzden herseyı. Ilacı zaman zaman zaman bırde dua gerısı boooooşşşşşş

X