• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her kavgada ayrilik

her kavgada ayrılık denılmesı ılıskıyı kangrene cevırır...

dıkkatlı olmalısın bence..
ve erkek arkadasını kaybetmek ıstemıyorsan senın zamanında bır hata yaptıgını ama artık bu kelımeyı kullanılmasını ıstemedıgını acıklamalısın..

Evet ayni sekilde diyicem az sonra ..bakalim ne diyecek ... Boyle kendime sora sora devam edemem edersemde uzun surmez. Bir gun patlarim ve yine kavga cikar.. En iyisi bastan herseyi bilmek. Olmuyorsa olmaz ama cok seviyorum :( zor unuturum bn bunu

gelişmeleri bize de bildir ama:34:

Son düzenleme:
Çok tanıdık geldi :)
Bende böyleydim her kavga da ayrılık diyordum.
Çünkü o bensiz yapamazdı artık şımarıklığa vurmuştum.
Sonra işer sende ki gibi değişti artık terk ederimler eskide kaldı dedi ve ben korku yaşamaya başladım .
Aklım başıma gelmişti ama geç kalmıştım.
Beni deli gibi sevse de bana düşman gibi katıydı .
Trip atmaya şaka yollu olsa bile korkar olmuştum.
Ne yaptım ne dedimse düzltemedim arayı. Artık o benden o kadar çok emindi ki o zamanların acısını çıkardı benden canım sevgilim.
Sonra ben isyan ettim 4.5 ay ayrı kaldık.
Sonra mı :D Sevgilim eski haliyle geri geldi. 4.5 ayın 1 ayını geçelim 3.5 ay ben değiştim yine beraber olalıma döndü.
Şuan barıştık ne ben eski benim ne o eski o .
Önce sen kraliçe oldun şimdi o kral ...
Üzülme bir süre sonra ikinizde imparator olacaksınız.
Gerçekten sevgi varsa bırakmaz seni.
Bizim 2.yılımız bitmek üzere.

Çok tanıdık geldi :)
Bende böyleydim her kavga da ayrılık diyordum.
Çünkü o bensiz yapamazdı artık şımarıklığa vurmuştum.
Sonra işer sende ki gibi değişti artık terk ederimler eskide kaldı dedi ve ben korku yaşamaya başladım .
Aklım başıma gelmişti ama geç kalmıştım.
Beni deli gibi sevse de bana düşman gibi katıydı .
Trip atmaya şaka yollu olsa bile korkar olmuştum.
Ne yaptım ne dedimse düzltemedim arayı. Artık o benden o kadar çok emindi ki o zamanların acısını çıkardı benden canım sevgilim.
Sonra ben isyan ettim 4.5 ay ayrı kaldık.
Sonra mı :D Sevgilim eski haliyle geri geldi. 4.5 ayın 1 ayını geçelim 3.5 ay ben değiştim yine beraber olalıma döndü.
Şuan barıştık ne ben eski benim ne o eski o .
Önce sen kraliçe oldun şimdi o kral ...
Üzülme bir süre sonra ikinizde imparator olacaksınız.
Gerçekten sevgi varsa bırakmaz seni.
Bizim 2.yılımız bitmek üzere.

4,5 ay mi ? Baya bir ayri kalmisiniz .. Sonra ilk adimi kim atti? Evet seven birakmaz ne olursa olsun.. Ayrilik lafi getirerek kaybetme korku birakmiyoruz bence tek tarafli dglde karsilikli ve anlayisli oluyormus bu isler bunu cok iyi anladim. Herkezin duygulari var onlarin kalpleride tastan yapilmis dgl.. Ama yinede hayirlisi herseyin ve adiniza cok sevindim hala o olaylardan sonra suruyor iliskiniz bence onu kaybetmemeye bak ve ayni hatayi tekrarlama.. Bence benim erkek arkadasimin para sorunlari var ben sozlenelim diye bir kere ustelemistim oda dedi islerim duzelsin ilk isim seni istemeye gelcem demisti.. Bence ben uzerine cok gittim..

4,5 ay mi ? Baya bir ayri kalmisiniz .. Sonra ilk adimi kim atti? Evet seven birakmaz ne olursa olsun.. Ayrilik lafi getirerek kaybetme korku birakmiyoruz bence tek tarafli dglde karsilikli ve anlayisli oluyormus bu isler bunu cok iyi anladim. Herkezin duygulari var onlarin kalpleride tastan yapilmis dgl.. Ama yinede hayirlisi herseyin ve adiniza cok sevindim hala o olaylardan sonra suruyor iliskiniz bence onu kaybetmemeye bak ve ayni hatayi tekrarlama.. Bence benim erkek arkadasimin para sorunlari var ben sozlenelim diye bir kere ustelemistim oda dedi islerim duzelsin ilk isim seni istemeye gelcem demisti.. Bence ben uzerine cok gittim..

Bu 4.5 ayda ilk 1 ayı geçtim konuşmadık hiç. Ama 3.5 ay sadece o adım attı. Ben 3.5 ay istemiyorum dedim o değiştim dön dedi durduuuu. Şuan ilişkimiz çok daha güçlü . Ayrılıklar da sevdaya dahildir unutma :)

ne yap et düzelt arayı alttan almayla falan olacak iş değil bizzat aynılarını yaşadım sen fedakr olcaksın kendinden taviz verceksin alttan alcaksn oda nasıl olsa bırakmaz ne dediysem yapıyor diyip ayrılıkla korkutacak seni böyle olmaz bir süre sonra sen farkına varcaksın yeter diyceksin o anlıycak hatasını bu sefer böyle ikinizde çok kırılıp üzüleceksiniz anlat sevgilinin hata yaptığını olcakları falan anlasın bıraksın durum iyiye gitmiyor haberin olsun

Kizlar bana iyi davraniyor bilmiyorum bende iyi davranmaya calisiyorum.. Altan alsam bile dayanamam bir yerden patlarim ama bir konuda hakssiz oldugumu bilsem alirim altan. Ben nasilsilsam oyle davrancam oda oyle kabul etsin. Etmeyende yol alir ama biliyorum ki seven terk etmez. Bence zamanla duzelicegine inaniyorum sevmezse simdiye coktan terk edilmis olurdum eski kavgalarda hep kavgayi arayan ben olurdum. Erkek arkadasim beni kiskaniyordu ama belli etmiyordu beni kaybetmemek icin icine atiyordu herseyi. Hala beni kaybetmemek istemedigini biliyorum sadece biraz zaman lzm . Insallah zamanla duzeliriz

SİZİN her defasında ayrılalım deme hatanız ona bu yüzü vermiş.siz ilişkinizin başında biraz baskın ve umursamaz taraf idiyseniz ileriki yıllarda erkekler bunun acısını fazlasıyla çıkarıyor.ko ayrılırım demelerde blöf korkma :34: ullanmadığı egosunu tam anlamyla uyguluyor.hakkınızda hayırlısı ... o

SİZİN her defasında ayrılalım deme hatanız ona bu yüzü vermiş.siz ilişkinizin başında biraz baskın ve umursamaz taraf idiyseniz ileriki yıllarda erkekler bunun acısını fazlasıyla çıkarıyor.ko ayrılırım demelerde blöf korkma :34: ullanmadığı egosunu tam anlamyla uyguluyor.hakkınızda hayırlısı ... o

Evet baya fena halde acisini cikartiyorlar. Keske diyorum o ayrilik kelimesini son kavgada dediginde 'sen bilirsin' deseydim!
Ben salak gibi yalvardim ! Ondan baska kimsem yok dedim kendi kendime. Okadar cok ozur diledim bana agir sozler soyledi sanki onun Dusmaniymisim yada sanki buyuk bir hata yapmisim aldatmisim sanki. Hic hakketmedigimi dusunuyorum.
Namaza 3 gundur basliyali basim cok rahat. Sadece 'ben' ve 'Rabbim' var.
Gerisi misafir!
Asla bir iliskide hayal kurmayin ileriye dönuk. Zaman herseyi degistirebiliyor.
Ben yavas yavas bir adim geri atmaya calisiyorum eger 'ayrilik' olursa yine fazla aci cekmemek icin en dogrusu.
Cunku bikere ayrilik lafina alistiysa devam edecektir!
Ve hersey zaman diyorum..

Kizlaaarrrrr

Dun erkek arkadasimla duzgunce konusuyordum.. Birden bire sinirlendi ve senden SIKILDIM dedi..
Niye tersliyorsun fln dedim..
Gule gule dedi...
Bende tmm SEN BILIRSIN dedim..
Bu sefer gercek ayrildik dedi..
Tmm dedim oldu dedim..
Nrmi sil dedi..
Tamam silerim dedim..

4 dkk sonra..

Kafam agriyor basim agriyor dua et bana demedimi
Yani lafi nasil cevirdi...
Kendin dua et dedim
Cok soguk davrandim
Ozur bile diledi :D

Beni seviyormusun dedi birde

Anlamiyorum ben bu erkekleri?!!!

eski konuma bir goz atayim dedim. nerden nereye :)) !!
Ex sevgilim soguk davranmayi devam ederdi, bikere yine ayrilalim dedi olmuyor dedi. tamam olmuyor dedim. bu basladi pesimden kosmayi. seni seviyorum cok seviyorum vs tlfndan aramalari. yapma etme diyisleri. ben olmuyor dedim istemiyorum seni artik dedim. Bitirdim.
veee iyikide bitmis allaha sukur :) !!! 1 sene oluyor nerdeyse sanirim. ohhhhh kurtulmusum beaaa :D

bu sizede ders olsunn tecrube konusuyor. erkek ayrilalim dediginde aslaaa yalvarma!

Etkiye tepki durumu yaşıyorsun gerçekten ayrılık istiyor mu diye sevdiğini belli ederek ayrılığı kabul etmen gerekiyor.Ancak o şekilde anlayabilirsin niyetini

Back
X