Her Kavgada!!

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
36
merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim.. eşimle karakter çatışması vs yaşadığımız çok oluyo. ikimizde inatçıyız vs. eşim asla naz çekmeyen biri. ve her kavgamızda boşanmaktan bahsederdi uyardm bunu biraz azaldı ama şimdi hamileyim yine bi küslüğümüz oldu. işlerimize geldik mesaj attı vardın mı diye vs. evet dedim ve bidaha ki mesajında geleceğimize karamsar bakıyorum gidişatımız çok hayırlı değil vs gibi laflar ediyo aslında sürekli kavga eden bi çift değiliz. bir ay iyisek bir gün kötü olsak bir aylık iyi zamanı hatırlamaz o birkaç günlük küslüğü bütün zamanlarda kötüymüşüz gibi algılar. ne yapmlıyım ne cevap vermeliyim bilemedim artık.

çekip gitsem asla barışmaz daha.. değişik bi tip. burnundan kıl aldırmayan ama nasıl bi yol izlemeliyim şaşırdm kaldm

yok her sabah evden çıkınca çıktm yazarım varınca vardm yazarım şimdi küs olduğumuzdan yazmadm kendisi sordu. vardın mı diye sonra sormasak yazdığın yok falan dedi. öğle arası arkadaşımla öğle yemeğine çıkıcam dedim fazla samimiyet k7urma gelecekte ne olacağımız belli değil vs dedi. ne demek bu dedim geleceğime karamsar bakıyorum gidişatımız hiç iyi değil dedi. her kavgada haksızda olsa üste çıkıyo bi şekilde sıkıldm artık.

Bazen düşünmeyerek söylenen birçok kelimeler kullanabiliyor insanlar eşinizde bunlardan biri.
Aslına bakarsanız bence çok takmayın ,belliki bunu huy edinmiş
Biraz azalttığından bahsetmişsiniz bu konuşmaları demekki konuşmak işe yarıyor
Yılmayın üstüne gidipte daha çok zor duruma düşürmeyin eşinizi
Bakın başlangıç mesajına vardınız mı diye sormuş size işyerine önemsemiş sizi belliki
Bence fikrimce çalıyı tepesinden sürmeyin oluruna bırakın daha çok erken evliliğiniz hala oturmamış
6 aycık ;)

bende aslında eyvallahı olan biri değilim ama nasıl yaptıysa sindirdi beni. çok sevip katlanmak bu olsa gerek ya da zaafım var artık bilmiyorum

Bazen düşünmeyerek söylenen birçok kelimeler kullanabiliyor insanlar eşinizde bunlardan biri.
Aslına bakarsanız bence çok takmayın ,belliki bunu huy edinmiş
Biraz azalttığından bahsetmişsiniz bu konuşmaları demekki konuşmak işe yarıyor
Yılmayın üstüne gidipte daha çok zor duruma düşürmeyin eşinizi
Bakın başlangıç mesajına vardınız mı diye sormuş size işyerine önemsemiş sizi belliki
Bence fikrimce çalıyı tepesinden sürmeyin oluruna bırakın daha çok erken evliliğiniz hala oturmamış
6 aycık :KK66:
haklısınız.

merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim.. eşimle kaçter çatışması vs yaşadığımız çok oluyo. ikimizde inatçıyız vs. eşim asla naz çekmeyen biri. ve her kavgamızda boşanmaktan bahsederdi uyardm bunu biraz azaldı ama şimdi hamileyim yine bi küslüğümüz oldu. işlerimize geldik mesaj attı vardın mı diye vs. evet dedim ve bidaha ki mesajında geleceğimize karamsar bakıyorum gidişatımız çok hayırlı değil vs gibi laflar ediyo aslında sürekli kavga eden bi çift değiliz. bir ay iyisek bir gün kötü olsak bir aylık iyi zamanı hatırlamaz o birkaç günlük küslüğü bütün zamanlarda kötüymüşüz gibi algılar. ne yapmlıyım ne cevap vermeliyim bilemedim artık.
Düzelmez aynı benim eşim gibi..4 sene oldu ama hala aynı...Yine küstü ama neden yok...Akşam bana çok ağır bir laf etti.Kırıldım ağladım.Sabah soruyorum çözmek istiyorum aynı lafı ede ede gitti...Ağlıyorum hala bu erkekler için çok basit zaten...
Suçum Vallaha yok dün sabahtan beri anlamsız tertipler ve işe küs gitti..
Düzelmiyor iki çocuk ve hayattan bezmiş bir anne kalıyor geriye...

Madem böyle durumlar var neden çocuk için acele ettiniz ki?
isteyerek olmadı zaten. korunduğumuz halde oldu. ama biz hergün saç baş kavgalı olmadığımız için kesin boşanırız aldıralım demedik. aksine çok mutlu olduk. sadece küsken hırçınlaşıyo boşanalım lafını kullanıyo ya cidden ya da hırsını alıyo beni korkutarak bilemiyorum. fikir alıyorum bu yüzden.

isteyerek olmadı zaten. korunduğumuz halde oldu. ama biz hergün saç baş kavgalı olmadığımız için kesin boşanırız aldıralım demedik. aksine çok mutlu olduk. sadece küsken hırçınlaşıyo boşanalım lafını kullanıyo ya cidden ya da hırsını alıyo beni korkutarak bilemiyorum. fikir alıyorum bu yüzden.

K bakma ama adamda dengesizlik var bazı laflar vardır "kavgada bile söylenmez" denir.
Sizin eşiniz bu kavramı unutmuş malesef..

merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim.. eşimle karakter çatışması vs yaşadığımız çok oluyo. ikimizde inatçıyız vs. eşim asla naz çekmeyen biri. ve her kavgamızda boşanmaktan bahsederdi uyardm bunu biraz azaldı ama şimdi hamileyim yine bi küslüğümüz oldu. işlerimize geldik mesaj attı vardın mı diye vs. evet dedim ve bidaha ki mesajında geleceğimize karamsar bakıyorum gidişatımız çok hayırlı değil vs gibi laflar ediyo aslında sürekli kavga eden bi çift değiliz. bir ay iyisek bir gün kötü olsak bir aylık iyi zamanı hatırlamaz o birkaç günlük küslüğü bütün zamanlarda kötüymüşüz gibi algılar. ne yapmlıyım ne cevap vermeliyim bilemedim artık.
Hamile kalınca mı aklın başına geldi yaz.

Back
X