- Konu Sahibi flower_rose
-
teşekkürler inşallah geçerBazen böyle hissettiğimiz zamanlar olur ama geçer. En kısa zamanda geçmesi dileği ile
Kendi sağlığımızı geçtim hele evlatların sağlığıyla helede hiç tedavisi olmayan ölümcül hastalıklarıyla sınanınca Allah kimseye yaşatmasın tabiGeçen ay 10 gün kadar hastanede yattık eşimin rahatsızlığından ötürü. Meğer dedim bizim o sıkıntılı hayatımız ne güzelmiş. Rutinimiz ne güzelmiş. Sağlık varsa her şey oluyor. Ama sağlık gittiği anda bütün ihtimaller de bitiyor.
Hayatta mutlu olmak için neye sahip olmak gerektiğine de herkes kendisi karar veriyor. Yani elinizde boş bir kutu var gibi düşünün. İçine sizi mutlu edecek şeyleri yerleştireceksiniz. Kimisi o kutunun içine kariyer koyar, kimi evlilik koyar, kimi çocuk koyar. Yani size "şunu şunu yaparsanız mutlu olursunuz" diyemez hiç kimse. İlk başta mutluluk verdiği düşünülen şeyler aslında mutluluk değil, sadece kısa bir tatmin duygusu verir, sonra tekrar tatminsizlik başlar.
Yani kısaca elinizdekilere bakın ve kutunuzu doldurun.
Geçmiş olsun. Gecen sene pis hayvan gribine yakalanmiştım. Hayatımda hicbir hastalık beni o kadar etkilemedi koronayi bile güle oynaya atlatmıştım. Hastalıktan sonra kemiklerin agrimadan yatabilmek , boğazında inanılmaz acılar duymadan öksürebilmek ne büyük bir nimetmis demiştim. İnsan sağlığı gidince anlıyor hayatinin kıymetini en büyük derdin sağlık olabileceğini gerçekten. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin ...Geçen ay 10 gün kadar hastanede yattık eşimin rahatsızlığından ötürü. Meğer dedim bizim o sıkıntılı hayatımız ne güzelmiş. Rutinimiz ne güzelmiş. Sağlık varsa her şey oluyor. Ama sağlık gittiği anda bütün ihtimaller de bitiyor.
Hayatta mutlu olmak için neye sahip olmak gerektiğine de herkes kendisi karar veriyor. Yani elinizde boş bir kutu var gibi düşünün. İçine sizi mutlu edecek şeyleri yerleştireceksiniz. Kimisi o kutunun içine kariyer koyar, kimi evlilik koyar, kimi çocuk koyar. Yani size "şunu şunu yaparsanız mutlu olursunuz" diyemez hiç kimse. İlk başta mutluluk verdiği düşünülen şeyler aslında mutluluk değil, sadece kısa bir tatmin duygusu verir, sonra tekrar tatminsizlik başlar.
Yani kısaca elinizdekilere bakın ve kutunuzu doldurun.
Aynen öyleTam su an psikologa aldigi randevudan cikmis ve gözleri cikana kadar aglamis birisi olarak yaziyorum. Yalniz degilsin. Herkesin dönem dönem, sen de su an oldugu gibi, hayatinda bazi sikintilar oluyor. Eger imkanin varsa bir psikolog ile görüsmeyi dene derim. Bugün ben ilk kez görüstüm ama bu bile iyi geldi, ümitlendim, daha güclü olabilecegime inaniyorum.
Geçmiş olsun. Gecen sene pis hayvan gribine yakalanmiştım. Hayatımda hicbir hastalık beni o kadar etkilemedi koronayi bile güle oynaya atlatmıştım. Hastalıktan sonra kemiklerin agrimadan yatabilmek , boğazında inanılmaz acılar duymadan öksürebilmek ne büyük bir nimetmis demiştim. İnsan sağlığı gidince anlıyor hayatinin kıymetini en büyük derdin sağlık olabileceğini gerçekten. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin ...
Her işin başı sağlık. Sağlıklı olduğunuz için şükredin ve çok derinlere kafa yormayın. Allah muhafaza yanlış yöne saparsınız.Maalesef bu ara dipte hissediyorum. Her geçen gün kötüye giden ekonomik koşullar va artık bir geleceğimin kalmadığına inanıyorum. Eskiden mutlu olurdum ufak tefek şeylerden bile. İnsanların vefasızlığından, hep verip hiç almamaktan da yoruldum galiba. Şükürsüz de olmak istemiyorum ama hislerim böyle. Bir arkadaşım daha doğrusu dost sandığım biri ile de aaramız açıldı. Geçen yıl zaten nişan beklerken ayrıldım hoş iyi oldu şimdi bakınca. Ama genel anlamda başarısız hissediyorum kendimi. Ne bileyim ev araba alamadım kendime ait. Kredi çekmediğimden. Artık niye yaşıyorum moduna geldim. Sadece dertleşmek istedim. Cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler. Çok uzatmak detaylara inip kimseyi sıkmak istemedim. Kendimi en net ifade edebildiğim yer olduğundan yazdım.
Kaçan fırsat. DepresyonumuMaalesef bu ara dipte hissediyorum. Her geçen gün kötüye giden ekonomik koşullar va artık bir geleceğimin kalmadığına inanıyorum. Eskiden mutlu olurdum ufak tefek şeylerden bile. İnsanların vefasızlığından, hep verip hiç almamaktan da yoruldum galiba. Şükürsüz de olmak istemiyorum ama hislerim böyle. Bir arkadaşım daha doğrusu dost sandığım biri ile de aaramız açıldı. Geçen yıl zaten nişan beklerken ayrıldım hoş iyi oldu şimdi bakınca. Ama genel anlamda başarısız hissediyorum kendimi. Ne bileyim ev araba alamadım kendime ait. Kredi çekmediğimden. Artık niye yaşıyorum moduna geldim. Sadece dertleşmek istedim. Cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler. Çok uzatmak detaylara inip kimseyi sıkmak istemedim. Kendimi en net ifade edebildiğim yer olduğundan yazdım.
Doğru ben de böyle düşünüyorum da. Herkes ev araba alacak evlenecek diye bir kaide yok elbette. Ama işte o arkadaşım dediğim kişi öyle bir küçümsedi ki beni çok canım sıkıldı. Herkesin hayatı farklı deyip mesafe koydum. O gün bugündür kötü hissediyorum işte başarısız beceriksiz gibi. Çok şükür elbette sağlık çok önemli.Her işin başı sağlık. Sağlıklı olduğunuz için şükredin ve çok derinlere kafa yormayın. Allah muhafaza yanlış yöne saparsınız.
Bir kuş edinin, bir kedi sahiplenin veya sokak kedilerini sevin besleyin. Dışarı çıkıp gökyüzünü ağaçları kuşları seyredin. Ferahlık veriyor insana.
Herkes ev ve araba sahibi olacak diye bir kaide de yok.
Allah nasipsizlikten korusun
evet öyle de denebilirKaçan fırsat. Depresyonumu
çok geçmiş olsun. Sağolun elbette öyle. Sağlık geçer herhalde şu ara daraldım.Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Her şeyin başı sağlık denince biraz klişe geliyor ama kesinlikle değil. Gerçekten sağlık olmayınca hiçbir şeyin anlamı yok.
ben 40 oldum desem rahatlatır mı bilmiyorum sizi. Siz daha yolun başındasınız. Umarım istediğiniz gibi bir hayat yolu çizersinizhepimiz de ortak hisler var maalesef. ben de çok mutsuzum hayat bana hiç hayal ettiğim şeyleri getirmedi. 26 yaşına geldim 30a doğru gidiyorum. hala kendimi çocuk gibi hissediyorum.
amin çok geçmiş olsunGeçmiş olsun. Gecen sene pis hayvan gribine yakalanmiştım. Hayatımda hicbir hastalık beni o kadar etkilemedi koronayi bile güle oynaya atlatmıştım. Hastalıktan sonra kemiklerin agrimadan yatabilmek , boğazında inanılmaz acılar duymadan öksürebilmek ne büyük bir nimetmis demiştim. İnsan sağlığı gidince anlıyor hayatinin kıymetini en büyük derdin sağlık olabileceğini gerçekten. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin ...
hayat hepimize doğru yolu gösterir bir şekilde. sonuçta biz ne olacağını secemiyoruz malesefben 40 oldum desem rahatlatır mı bilmiyorum sizi. Siz daha yolun başındasınız. Umarım istediğiniz gibi bir hayat yolu çizersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?