Her konuda zorlanıyorum hiç umudum kalmadı

Doğru ben de böyle düşünüyorum da. Herkes ev araba alacak evlenecek diye bir kaide yok elbette. Ama işte o arkadaşım dediğim kişi öyle bir küçümsedi ki beni çok canım sıkıldı. Herkesin hayatı farklı deyip mesafe koydum. O gün bugündür kötü hissediyorum işte başarısız beceriksiz gibi. Çok şükür elbette sağlık çok önemli.
Hayat bu, insan başına ne geleceğini bilemez. Küçümseyen kişinin de kendi ayıbı o.
Şu platformda çekişmeli boşanan kadınlarımızın hikayelerini okuyup, ne çirkeflikler yaşadığımızı görebilirsiniz.

Hiiiç sıkmayın canınızı

öldüm dediğin yerden doğarsın. sevmediğin bir iş yapıyorsan değiştir. aşk meşk işleri her daim olabilir hayırlı olsun diye dua etmek gerek, ekonomi ve hayat zor herkes mutsuz ama sağlığımıza şükür hayat devam ediyor

Gelecek kaygısı hepimizi etkileyecek kolektif bir sorun haline geldi malesef 😔 iyi geliri olan bile artık ev alamıyor.. aynı zamanda dünyada bunca bolluk bereket varken elbet bir yerden bu çark döner diye de hissetmiyor değilim 🙏🏻 her inişin çıkışı var daha iyi olacağımız zamanlar da gelecek inanıyorum

Hayat bu, insan başına ne geleceğini bilemez. Küçümseyen kişinin de kendi ayıbı o.
Şu platformda çekişmeli boşanan kadınlarımızın hikayelerini okuyup, ne çirkeflikler yaşadığımızı görebilirsiniz.

Hiiiç sıkmayın canınızı
o da evli değil de ev almış işte yıllarca benle gezdik benim arabayı küçümsedi 10 yıllık yenisini alınca bir haller oldu. Beni aşağıladı baya bir. Ben de mesafe koydum artık göeüşmüyorum gerçi ama çok zoruma gitti yani. Kimse kçtü olsun istemem. Ne diyeyim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi. Yeterince zor bir de insanlar hiç çekilmiyor.

öldüm dediğin yerden doğarsın. sevmediğin bir iş yapıyorsan değiştir. aşk meşk işleri her daim olabilir hayırlı olsun diye dua etmek gerek, ekonomi ve hayat zor herkes mutsuz ama sağlığımıza şükür hayat devam ediyor
İnşallah güzellikler hepimizi bulsun. Şükür elbette. Geçici bir süreç arada olur inşallah geçer. Teşekkür ederim💕

Gelecek kaygısı hepimizi etkileyecek kolektif bir sorun haline geldi malesef 😔 iyi geliri olan bile artık ev alamıyor.. aynı zamanda dünyada bunca bolluk bereket varken elbet bir yerden bu çark döner diye de hissetmiyor değilim 🙏🏻 her inişin çıkışı var daha iyi olacağımız zamanlar da gelecek inanıyorum
İnşallah çark döner biz de refah düzeyi yüksek bir ülke oluruz. Tüm bu günler geride kalır🙏teşekkürler

Hiiiç sıkmayın canınızı
çok teşekkür ederim moral verdiğiniz için🙏 Rabbim yolunuzu açık yüreğinizi ferah eylesin

Az önce öğretmene 5binlik hediye alındığından ve bu durumun normalliğinden bahsedilen bir konu okudum. Ben de kredi kartı/kredi tarzı şeyler kullanmayan bir insanım. Kendi yağımda kavrulmaya çalışıyorum yettiğince. İnsanlar çarklarını sürekli borçla döndürüyor onu anladım. Bazen eksik hissediyorum almıyorum vs diye ama sonra diyorum borç ödemektense almamak daha hayırlı.

hepimiz de ortak hisler var maalesef. ben de çok mutsuzum hayat bana hiç hayal ettiğim şeyleri getirmedi. 26 yaşına geldim 30a doğru gidiyorum. hala kendimi çocuk gibi hissediyorum.
Cocuklugumuzu doya doya yasayamadik ki belki de ondan.. Ben de ara ara boyle hissediyorum

Maalesef bu ara dipte hissediyorum. Her geçen gün kötüye giden ekonomik koşullar va artık bir geleceğimin kalmadığına inanıyorum. Eskiden mutlu olurdum ufak tefek şeylerden bile. İnsanların vefasızlığından, hep verip hiç almamaktan da yoruldum galiba. Şükürsüz de olmak istemiyorum ama hislerim böyle. Bir arkadaşım daha doğrusu dost sandığım biri ile de aaramız açıldı. Geçen yıl zaten nişan beklerken ayrıldım hoş iyi oldu şimdi bakınca. Ama genel anlamda başarısız hissediyorum kendimi. Ne bileyim ev araba alamadım kendime ait. Kredi çekmediğimden. Artık niye yaşıyorum moduna geldim. Sadece dertleşmek istedim. Cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler. Çok uzatmak detaylara inip kimseyi sıkmak istemedim. Kendimi en net ifade edebildiğim yer olduğundan yazdım.
bende aynı durumdayım :(

Cocuklugumuzu doya doya yasayamadik ki belki de ondan.. Ben de ara ara boyle hissediyorum
olabilir. daha yeni kendime hediye olarak peluş oyuncaklar aldım. he çok mu kötü çocukluk yaşadım hayır ailem mutlu etmek için çok uğraştı. ama annem çalışıyordu evin en küçük çocuğuyum. tahammül seviyeleri azdı. 40 yaşına yaptıkları için. içimde hep bir şeyler kaldı. hala kalıyor:(

Doğru ben de böyle düşünüyorum da. Herkes ev araba alacak evlenecek diye bir kaide yok elbette. Ama işte o arkadaşım dediğim kişi öyle bir küçümsedi ki beni çok canım sıkıldı. Herkesin hayatı farklı deyip mesafe koydum. O gün bugündür kötü hissediyorum işte başarısız beceriksiz gibi. Çok şükür elbette sağlık çok önemli.
Olur zamanla inşallah herşey nasip,biz oğullarımız için evimizi sattık sırf asansörü olmadığı için zorlanıyorlar diye sonradan alamadıkta piyasa böyle olunca şimdi kiradayız maalesef merdiven çıkması gerekiyor asansör kullanabilmesi için maalesef daha iyisinide tutamadık kaldık öylece seneye o merdivenleri çıkamadığı zaman ne yapacağız bilmiyorum ev sahibi çıkın diyor kafasına göre zam yapıyor neyse herşey nasip bizim vardı ama şimdi yok sizin yok ama ilerde Allah nasip eder sizede bizede inşallah etmezsede inanın vardır bir hayır oğlum o merdiveni hep çıkabilsin hep yürüsünde benim hiçbirşeyim olmasın sağlıktan önemli ne var

Şu dönemde herkes öyle inanın insanların sosyal medyada oynamaları mutluluk pozları sahte herkesin başında bir imtihan var sıkmayın canınızı...

Olur zamanla inşallah herşey nasip,biz oğullarımız için evimizi sattık sırf asansörü olmadığı için zorlanıyorlar diye sonradan alamadıkta piyasa böyle olunca şimdi kiradayız maalesef merdiven çıkması gerekiyor asansör kullanabilmesi için maalesef daha iyisinide tutamadık kaldık öylece seneye o merdivenleri çıkamadığı zaman ne yapacağız bilmiyorum ev sahibi çıkın diyor kafasına göre zam yapıyor neyse herşey nasip bizim vardı ama şimdi yok sizin yok ama ilerde Allah nasip eder sizede bizede inşallah etmezsede inanın vardır bir hayır oğlum o merdiveni hep çıkabilsin hep yürüsünde benim hiçbirşeyim olmasın sağlıktan önemli ne var
Rabbim oğlunuza tez elden şifa versin. Sağlıkla oturacağınız bir ev nasip etsin gönlünüzce olsun inşallah.

Back
X