Her konuya hakim, yazmadan duramayan Kadınlar Kulübü üyesi ?

Her konuya hakim, yazmadan duramayan Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    199

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.565
En iyi cevaplar
2
69.728
1.623
102
Oylamalar 26 Aralık 2012 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

-Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

-Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir yani kime oy verdiğiniz gözükecektir,

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

Konularla ilgili olarak bir şekilde kendimde yer etmiş olan üye sayısı çok yok, daha önce dikkatimi çekmiş olan üyeler dışındaki kişilerde karar veremiyorum...
Belki çok daha fazla hakedenler vardır ve bunu netleştirebilmek için de her birinin geçmiş yazışmalarına biraz da olsa bakmak gerekiyor galiba ama bu da çok zor.

Evet, sonuçta bir bir hoşluk ve bir heyecan olarak düşünülmeli bu seçimler.

Yine de adil olabilmeyi istiyor insan...

Ama bu başlık için aklıma gelen bir kişi var, fakat her konuya hakim ve yazmadan duramayan özelliklerinin her ikisi de aynı kişide ne kadar vardır bilemiyorum.

Sadece yazmadan duramayan olarak oylasam doğru olur mu acaba? ( ki olumlu anlamda düşünüyorum buradaki ifadeyi, yani sataşma vb. şeklinde değil. Yanılmıyorumdur inşallah, şimdi birden tereddüt ettim) Başlıktaki "yazmadan duramayan" ifadesi, öncesindeki cümleyle bir bütün olarak bakılıdığında muhtemelen olumlu kullanılmıştır gibi görünüyor.

bence de iyi bir şey

Bencede ''her konuya hakim'' ve yazmadan duramayan arasında fark var.
''Her konuya hakim'' başlığı altında oyumu kullandım bende.

Bencede ''her konuya hakim'' ve yazmadan duramayan arasında fark var.
''Her konuya hakim'' başlığı altında oyumu kullandım bende.

Ben "yazmadan duramayan" kısmı baska birşey "her konuya hakim" baska bir sey değil mi? ben de senin gibi düşündüm

Yazmadan duramayan ve her konuya hakim ikilemini ben de yaşadım. :)

Yazmadan duramayan ilk bakışta olumsuz bir izlenim bırakıyor, yani insanın aklına bir şey bilmese de yazmadan duramayan her işe karışan bir kişi geliyor. Fakat sonra her konuya hakim kısmını okuyunca bildiği için yazıp yön vermek isteyen anlamında kullanılmış diye düşündüm ve ben de "her konuya hakim" düşüncesi ile oy verdim.

Benim nazarımda yazmadan duramayan=herşeye maydonoz :)

ben hala karar veremedim iyi bişeymi kötü bişeymi bu anket.:26:

maydanoz gibi geliyo bana ama

oy vermiyeyim en iyisi,zati bende adayım

ben hala karar veremedim iyi bişeymi kötü bişeymi bu anket.:26:

maydanoz gibi geliyo bana ama

oy vermiyeyim en iyisi,zati bende adayım

Ben kötü olmadığını düşünüyorum
Herşeyden haberi olan her konuya yazan,bilen gibi geliyor bana:44:Ama aday olmam çok ilginçgeyikten dışarı pek çıkmıyorum

Oyum, Surrender'a...Her yerde surrender,ingilizceden geyige...bdv'den muzige...

Ben kötü olmadığını düşünüyorum
Herşeyden haberi olan her konuya yazan,bilen gibi geliyor bana:44:Ama aday olmam çok ilginçgeyikten dışarı pek çıkmıyorum

sen geyiklerde her konuya hakimsin nevreste.belki onu demek istemiştir seni yazan.

Allahım hiçbir anketde aday gösterilmemisim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…