Uzun süredir Erkek arkadaşım olma aday adayı şahıs bir akşam bana bir arkadaşının olduğunu ve benimde bekar bir arkadaşım var ise hep beraber bişeyler yapmamızı istedi. Klasik tanıştırma durumu. Yakın bir arkadaşımı önerdim . Bir akşam buluşuldu. Herşey çok güzeldi. Bu iki arkadaşımızda bir birini beğendi. Görüşmeye başladılar.
Bu gibi durumlarda kimseye kefil olmam ancak içime bir kurt düştü.
Erkek arkadaşıma soramıyorum..Sorsam doğruyu söylemez diye düşünerekten, Kendi yoğun araştırmalarım sonucunda bu kişinin evli ve 2 çocuklu olduğunu öğrendim.
Arkadaşımlada paylaştım.
Böyle bir duruma düştüğüm ve arkadaşımıda zor duruma soktuğum için özür diledim.Bilmiyordum
Allahtan arkadaşım durumu anladı ve sağlam bir plan yaptık :)
Planın detayını ve sonunu paylaşacağım.
Her kuşun eti yenmezmiş onu bi öğreteceğiz.
Bu devirde güvenilecek adam kalmamış kızlar.Allah hepimizi böyle çakallardan korusun. Bizim iyi niyetimizi suistimal eden kişilerden uzak tutsun.
Bu gibi durumlarda kimseye kefil olmam ancak içime bir kurt düştü.
Erkek arkadaşıma soramıyorum..Sorsam doğruyu söylemez diye düşünerekten, Kendi yoğun araştırmalarım sonucunda bu kişinin evli ve 2 çocuklu olduğunu öğrendim.
Arkadaşımlada paylaştım.
Böyle bir duruma düştüğüm ve arkadaşımıda zor duruma soktuğum için özür diledim.Bilmiyordum

Allahtan arkadaşım durumu anladı ve sağlam bir plan yaptık :)
Planın detayını ve sonunu paylaşacağım.
Her kuşun eti yenmezmiş onu bi öğreteceğiz.
Bu devirde güvenilecek adam kalmamış kızlar.Allah hepimizi böyle çakallardan korusun. Bizim iyi niyetimizi suistimal eden kişilerden uzak tutsun.