her kuşun eti yenmez

Bana cok sacma geldı adam belkıde bosandı yada bosanmak uzere, sonucta ılk gunden her ozelını kımse kımseye anlatmaz belkıde arkadsınızla yolunda gıderse hersey acıklamayı dusunuyo, ben olsam 1 gun 2 gunde tanıdıgım ınsana herseyımı anlatmam tanısma olayını atlatır bellı bı zaman baktım yuruyo yakın hıssedıyorum kendıme ozaman anlatırdım kım tanıdıgı ınsana 2. gunden basından gecen herseyı anlatıyokı yınede bu ıse gırıseceksenız madem adam evlı gercekten karısını cagırmanız gerekıyokı orda bırazdan esı cocukları geldıgınde ınanırsın deyın ıyı gelsınler der rahat rahat oturursa rezıl olan sız olursunuz bence.

Bana cok sacma geldı adam belkıde bosandı yada bosanmak uzere, sonucta ılk gunden her ozelını kımse kımseye anlatmaz belkıde arkadsınızla yolunda gıderse hersey acıklamayı dusunuyo, ben olsam 1 gun 2 gunde tanıdıgım ınsana herseyımı anlatmam tanısma olayını atlatır bellı bı zaman baktım yuruyo yakın hıssedıyorum kendıme ozaman anlatırdım kım tanıdıgı ınsana 2. gunden basından gecen herseyı anlatıyokı yınede bu ıse gırıseceksenız madem adam evlı gercekten karısını cagırmanız gerekıyokı orda bırazdan esı cocukları geldıgınde ınanırsın deyın ıyı gelsınler der rahat rahat oturursa rezıl olan sız olursunuz bence.

İyi de konu sahibinin sevgilisi "sevgili" olmaları için arkadaşın var mı tanıştıralım diye istekte bulunuyo. Böyle bi'durumda boşanma aşamasında bile olsa belirtilmesi lazım, kız aşık olduktan sonra mı diyecek, boşanıyorum az bekle diye. Bu amaçla görüşülmeye başlanıyosa bu kadar kemik bi'bilgi pas geçilemez bence.

dili yanmış biri olarak söylüyorum böyle işlere kalkışmayın

iki kişinin arasını yaparsınız iyi günlerinde size dua etmezler

kötü olunca hemen aramızı sen yapmıstın diyip beddua ederler malesef

iki kız arkadaş olarak arkanıza bakmadan kaçın bence

boşanmadı canım :) evli ve 2 çocuklu inan bana.boşanmayada niyeti yok. Ayrıca boşanmış olsa online görürdüm ;)

Uzun süredir Erkek arkadaşım olma aday adayı şahıs bir akşam bana bir arkadaşının olduğunu ve benimde bekar bir arkadaşım var ise hep beraber bişeyler yapmamızı istedi. Klasik tanıştırma durumu. Yakın bir arkadaşımı önerdim . Bir akşam buluşuldu. Herşey çok güzeldi. Bu iki arkadaşımızda bir birini beğendi. Görüşmeye başladılar.
Bu gibi durumlarda kimseye kefil olmam ancak içime bir kurt düştü.
Erkek arkadaşıma soramıyorum..Sorsam doğruyu söylemez diye düşünerekten, Kendi yoğun araştırmalarım sonucunda bu kişinin evli ve 2 çocuklu olduğunu öğrendim.
Arkadaşımlada paylaştım.
Böyle bir duruma düştüğüm ve arkadaşımıda zor duruma soktuğum için özür diledim.Bilmiyordum :(
Allahtan arkadaşım durumu anladı ve sağlam bir plan yaptık :)
Planın detayını ve sonunu paylaşacağım.
Her kuşun eti yenmezmiş onu bi öğreteceğiz.

Bu devirde güvenilecek adam kalmamış kızlar.Allah hepimizi böyle çakallardan korusun. Bizim iyi niyetimizi suistimal eden kişilerden uzak tutsun.

Akıllı insanlara bayılıyorum yav birde şu erkek olacak arkadaşından kurtulursan tam olacak ve planı ve sonunu merak ettim :13::10:

Akıllı insanlara bayılıyorum yav birde şu erkek olacak arkadaşından kurtulursan tam olacak ve planı ve sonunu merak ettim :13::10:

kurtuldum canım merak etme. Sadece minik bir dersi hakediyor. Onuda vereceğim az kaldı.Hepimizi böyle adamlardan korusun rabbim.

Bence pek iyi bir plaan degil. Tutsa bile uc bes dakika korkacak karisina yakalanmaktan. Bu mudur intikam? :)

Ki karisi hakkinda her seyi biliyor musunuz? Karisi mesela o gun asla gelemeyecek bir yerdeyse, yada o bulusmadan kisa sure once konusmuslarsa ve bir anormallik sezmemisse? Adam tutup inanmiyorum sana soyle karimin adini dese ornegin, ne yapacaksin?

çok haklısın ben olsam gerçekten karısınada haber verirdim bobba dediğin öyle olur

bugün cumartesi ne oldu peki ?

Dananın kuyruğu koptu arkadaşlar! Benim aday adayı gayet pişkin bir halle " adam kendini bekar hissediyor öyle davranıyorsa bana göre bekardır" dedi. Sonra film koptu zaten! İşin kötü tarafı arkadaşı arkadaşıma aşık oldu. Klasik erkek yalanları sıralandı. Benim adayın tüm pislikleri ortaya çıktı . Yalancının ve pisliğin teki olduğunu gördük. Arkadaşı çok utandı çok üzüldü. Dedimki hadi bu hayvanda akıl yok ne olduğu belli sen nasıl uydun buna cin olmadan adammı çarpmaya çalışıyorsunuz ? Sonucunda ise olay fazla uzamadan kalktık masadan biz. Ha birde benim aday çamura yatmayı ihmal etmedi tabi, yanlış anlayan ben olmuşum. Yani onca yaptığı kur şebeklik peşimde dolanmaları o yapmamış. Ne diyelim güldüm geçtim ve verilmiş sadakam olduğuna şükür ettim. Arkadaşına gelince halen arkadaşımı arıyor ve yalvarıyor. Yani benim aday çocuğun başınıda yaktı . Ona söylediğim son söz de şu oldu "karaktersizlik be adamlık arasında çok ince bir çizgi var nerede olmak istediğine sen karar vermiş karaktersizliği seçmişsin.
Beyimiz utanmadan birde bana haber yollamış aramasın beni kesinlikle diye :) sizce arama ihtimalim nedir ? Bence hayal görüyor . :)

Bence sadaka vermelisin,arkadaş kurbanı evli olan :))

Günahım başı senin pişkin kelle demek ki...yazık ya...evli olanın eşi herşeyden habersiz yaşayıp gidiyor.

ve belki cocukta var...Adamdaki yüzsüzlüğe bak AŞIK OLMUŞ YALVARIYOR muş!

Öbürü madalya hakediyor ADAM ÖYLE HİSSEDİYORSA ÖYLEYMİŞ ONA GÖRE haaa...

Demek ki seninle ciddi bir şey olsa adam kendini hangi moda alsa öyle yaşayacak...pesss...

tut kendini arama arkadaşım :)))

Megolamanyak kendini ne sanıyorsa artık...

Son düzenleme:
Dananın kuyruğu koptu arkadaşlar! Benim aday adayı gayet pişkin bir halle " adam kendini bekar hissediyor öyle davranıyorsa bana göre bekardır" dedi. Sonra film koptu zaten! İşin kötü tarafı arkadaşı arkadaşıma aşık oldu. Klasik erkek yalanları sıralandı. Benim adayın tüm pislikleri ortaya çıktı . Yalancının ve pisliğin teki olduğunu gördük. Arkadaşı çok utandı çok üzüldü. Dedimki hadi bu hayvanda akıl yok ne olduğu belli sen nasıl uydun buna cin olmadan adammı çarpmaya çalışıyorsunuz ? Sonucunda ise olay fazla uzamadan kalktık masadan biz. Ha birde benim aday çamura yatmayı ihmal etmedi tabi, yanlış anlayan ben olmuşum. Yani onca yaptığı kur şebeklik peşimde dolanmaları o yapmamış. Ne diyelim güldüm geçtim ve verilmiş sadakam olduğuna şükür ettim. Arkadaşına gelince halen arkadaşımı arıyor ve yalvarıyor. Yani benim aday çocuğun başınıda yaktı . Ona söylediğim son söz de şu oldu "karaktersizlik be adamlık arasında çok ince bir çizgi var nerede olmak istediğine sen karar vermiş karaktersizliği seçmişsin.
Beyimiz utanmadan birde bana haber yollamış aramasın beni kesinlikle diye :) sizce arama ihtimalim nedir ? Bence hayal görüyor . :)
süper olmuş tebrik ederim, DEMEKKİ NEYMİŞ HER KUŞUN ETİ YENMİYORMUŞ :)

Bence sadaka vermelisin,arkadaş kurbanı evli olan :))

Günahım başı senin pişkin kelle demek ki...yazık ya...evli olanın eşi herşeyden habersiz yaşayıp gidiyor.

ve belki cocukta var...Adamdaki yüzsüzlüğe bak AŞIK OLMUŞ YALVARIYOR muş!

Öbürü madalya hakediyor ADAM ÖYLE HİSSEDİYORSA ÖYLEYMİŞ ONA GÖRE haaa...

Demek ki seninle ciddi bir şey olsa adam kendini hangi moda alsa öyle yaşayacak...pesss...

tut kendini arama arkadaşım :)))

Megolamanyak kendini ne sanıyorsa artık...
Sormayın arkadaşlar adamdaki ego tavan yapmış ne sanıyorsa kendini salak yok be işim olur düzenbaz adamla

şerefsizin önde gideni bunlar iyiki de kurtulmuşsun şükret
ya lütfen evli olanın eşini haberdar edin kadının bunu bilmeye hakkı yok mu
adam utanmadan bi de aşık oldum diye yalvarıyo karısna hiç saygısı yok
midem bulandı gerçekten çok üzüldüm diğer kadına

şerefsizin önde gideni bunlar iyiki de kurtulmuşsun şükret
ya lütfen evli olanın eşini haberdar edin kadının bunu bilmeye hakkı yok mu
adam utanmadan bi de aşık oldum diye yalvarıyo karısna hiç saygısı yok
midem bulandı gerçekten çok üzüldüm diğer kadına

klasik yalan " karımla ilişkim yok zaten ..boşanacam o boşanmıyor..vs vs.."
yersen !

mide bulandırıcı. KAdını haberdar etsem ne olacak aslında edecektim ama... iyi olur allahtan kötü olur senden mantığı..

Back
X