Her lafa atlayan gelin

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Bizim bir gelin var, en sinir olduğum şey, canım cicim kuzum. Bu ne samimiyettir be kardeşim. Gördüğüm zaman sayısı bir elin parmaklarını geçmez ama sosyal medya hesaplarında sanki aramızdan su sızmıyormuş gibi davranır. Bir de whatsapp grubu kurmuş, beni de eklemiş falan kızkıza muhabbet edelim. Ya bu ne samimiyet? Bozmak da istemiyorum arada kuzenim var diye ama gına geldi boş beleş muhabbetinden

Kızcağız soğuk davransa bu kez çok soğuk yakınlık göstermiyor derdiniz. Gelinlere bu ön yargınızın ve beğenmemezliğinizin sebebi ne ola ki:işsiz:

Normal davranmasını bekliyorum canım, sürekli iyi geceler mesajı atmamakla başlayabilir mesela :D

Bazı insanlar öyle misal ben insanlarla çabuk samimiyet kurarım 3 günlük tanıdığım insanlarla canım li konuşurum yapım böyle sizde sevmiyorsunuz madem tamamen irtibatı kesin kuzenden sebep görüşme zorunluluğunuz mu var Allah aşkına

Kibarca bu tür şeylerden pek hoşlanmıyorum deyip, önünü kesebilirdiniz pekala.

Bozmak istemiyorum muhabbetine, istemediğiniz durumlara da maruz kalmazdınız hem.

Bana göre değil deyip geçin , kısa ve net.

Belki kötü niyeti yoktur , deneyin yakın olmayı ne kaybedersiniz ki .. Hoşlanmıyorsanız da susmak en iyisi, yazar yazar vazgeçer bence sizden cevap gelmeyince kırmak istemediğinizi zaten söylemişsiniz..

Tamam da karşı tarafta tık yoksa sen de biraz kendini geri çekersin anlamıo da yüzsüz, illa laf mı sokalım yüzüne karşı mı söyleyelim?
Sevilmek, sizlerle iyi olmak istiyordur.
Şans verseniz, terslemek yerine muhabbetine arada sırada ortak olmak daha kolay ve yapıcı değil mi?

Tamam da karşı tarafta tık yoksa sen de biraz kendini geri çekersin anlamıo da yüzsüz, illa laf mı sokalım yüzüne karşı mı söyleyelim?
Keşke şu lafları söylediğizi duysaydı yüzsüz ne demek ya ailenizin ferdi o da. Çok yazık insanların kalbi ne kadar kirlenmiş ya. Başka da yorum yapmıyorum.

Back
X