- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.637
- 63
- Konu Sahibi TheSweetWitch
doğum sonrası ve çocuk büyütürken kısmı var daha
açıkca bir sıkıntı olursa size danışırım zaten yinede sağolun fikirleriniz için ama bu söylediklerinizle ilgili sıkıntı yaşamıyorum deseniz ? yinede konuşurlarsa bırakın konuşsunlar duymayın onlar konuşurken kalkıp çay falan doldurun kendinize
"Teşekkür ederim, aklıma takılan bir şey olursa ben zaten sorarım" demek şimdi bile işe yaramıyor bizde. İlla ukala ukala burnunu sokacak.
kuzenimin görümcesinin ne yaptığını söyleyeyim gözlerime inanamamıştım ...
emziriyordu daha 2.5 aylık falan görümcesi kalktıbaşında durdu ve iğrenerek baktı ,bebeğin ağzıyla kuzenimin gögüs ucuna doğru bir anda bastırdı emzirmeyi kesti yani... yeter bu kadar emdiği bizler uzun emzirmezdik hadi en fazla 3 ay olsun bu kadarına ne gerek var ver mama biberon gitsin aslaaa bu kadar emzirmiyoruz biz dedi...
bir anda oldu ama yani kuzenim memesini görümcesine açtığından değil emziriyordu bizde sohbet ediyorduk ...görümce içeri gitti kuzenime kızım desene mememe birdaha dokunmanı istemiyorum diye dedim şimdi söylersem kıyameti koparır huyunu biliyorum dedi
görümce gittikten sonra kuzenim kocasını aradı ablana söyle birdaha mememe dokunmasın çocuğumu ne kadar emzireceğimi ben bilirim dedi![]()
çok acayip insanlar var gerçekten ve salt kötüler herşeye karışan insanların asla iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum
Valla öyle bir durumda kocamı arayacak kadar sakin kalabileceğimi sanmıyorum ben