Her lafın altinda birsey arıyorum:(

rukii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
7
2
88
Antalya
Merhaba kızlar.
Ne zaman biri ile tanissam ve konusmaya başlasak her söyledikleri lafın altında birşey arıyorum.Ama istisnasız her lafta:) bildiginiz şu Hababam sınıfında Perran Kutman tiplemesi vardı ya onun gibi:) mutsuz olup karsmdakinede aynı mutsuzluğu yaşatıp ilişkiyi baslamadan bitiriyorum.Bu huyumdan kurtulmak istiyorum.Ama nasıl bilmiyorum:(

Sanırım ufak bir özgüven probleminiz var. Bunu aşarsanız sorun kalmayacağını düşünüyorum.

Özgüvenim konusunda hic sıkıntm yok inanın.acaba bastırılmış birsy mi olblr bu yönden hic düşünmemiştim:(tsk ederim elimden geleni yapmaya caliscgm

Sivrikose kesinlikle öyle ama istesemde rahat olamyrm diken üzerinde gibiym.problemin farkndym ama:(((

Mesela bir örnek verin.
Kim size ne söylüyor da siz ne anlam çıkarıyorsunuz?

Merhaba kızlar.
Ne zaman biri ile tanissam ve konusmaya başlasak her söyledikleri lafın altında birşey arıyorum.Ama istisnasız her lafta:) bildiginiz şu Hababam sınıfında Perran Kutman tiplemesi vardı ya onun gibi:) mutsuz olup karsmdakinede aynı mutsuzluğu yaşatıp ilişkiyi baslamadan bitiriyorum.Bu huyumdan kurtulmak istiyorum.Ama nasıl bilmiyorum:KK43:
Ne zaman biriyle tanışsam demişsiniz bu tanıştığınız kişiler erkek mi yani sevgiliniz yada hoşlandiğiniz birinin laflarindan mi bir anlam cikartiyorsunuz,yoksa genel olarak herkese karsimi böylesiniz?

Sivrikose kesinlikle öyle ama istesemde rahat olamyrm diken üzerinde gibiym.problemin farkndym ama:(((
Biraz akisina birak ne soyluyorsa onu anla diger seceneklerin kafandan gecmesine muhtemelen engel olamayacaksin ama ani çıkışlar yapmamaya ozen goster yinede cok kafana takildiginda kibarca sor sadece burada ne demek istedin diye ama siklikla tekrarlamamaya ozen goster ki karsindaki rahatsiz olmasin veya farkli seyler dusunmesin kendin basa cikamiyorsan bu sekilde yardim al

Oncelikle farkinda olmaniz cok cok iyi bir sey.
Hey gidi, nice alinganlar var ki alinganlik yaptigini, her laftan bir mana cikardigini kabul edemiyor.

Biraz hassas bir donemde olabilir misiniz?
Bir arkadas ozguven eksikligi yazmis diye gordum ama bence bu asiri ozguvenin zarari.
Soyle dusunun; dunya etrafinizda donmiyor, herkes birlesip size laf carpmaya calismiyor.

Bir de yeni tanistiginiz insanlara guvensizlik yaratacak eski yasantilariniz varsa ondan da oluyor olabilir.

Kızlar çok teşekkür ederim.herkese karşı böyle değilim sadece sevgili olmak icin tanıştığım erkeklere karşı.Aslinda kızsal tipler ama ben uzatıyorumda uzatıyorum.bendeuyeolacam hassas bir dönemde olmasamda böyle oluyorum ama şu dakikadan itibaren basit dusunecegim.cok teşekkür ederim kızlar :))

Back
X