Her laftan bi ima

Beyfendi yemek yaptım yemedi, dolapta baska yemek vardı onuda beğenmemiş, tost istedi tost yaptım o da sert olmuş dayanamadım artık annen ne yapıodu sana sultan sofrası mı hazırlıodu bu lafa cola şişesini kafana geçiririm dedi, naparsın bunu bendekide sabır deil mi ben ne yapayım ya
Yemeği beğenmeyen adama niye tost yapıyorsunuz ? Eli yok mu yapsın.

Adam hep böyleymiş,huyu demek ki. Sonradan olsa kesin boynuzluyordur sizi diyecektim çünkü.

Çekmek zorunda değilsiniz,koyun kapının önünde paspasa yapsın tribini.

Bahsettiğim kişi eşim 10 yıllık eşim buluttan nem kapıyo sanki flört dönemi yeni yeni tanıyoruz birbirimizi ilk zamanlar oluyodu işte yüzün asık işte sen lafı şöyle dedin sanki kendisine laf diyormuşum gibi anlam çıkarırdı kendimi hep açıklamak zorunda kalırdım, ara ara oluyordu son dönemlerde iyice arttı habire açıklama yapmak zorunda kalıyorum bunaldım. Durduk yere kavga çıkarıyor hayat zaten zor iş ev çocuk Allah affetsinde bi de buna dil döküyorum bıktım ya napılır böyle laftan anlamayana, kendi haline bırak desen surat asar evde gerginlik bıktım yemin ederim
Erkeğin trip atanı asla çekilmiyor. Bende de bir tane var hayat zindan oluyor gerçekten sizi anlıyorum

Tost meselesini şimdi okudum. Aynı benim kocam inanamadım. Meğer benimkinden bir tane daha varmış bu dünyada🙈

Back
X