Her nasip zamanını bekliyor

benkeyfimvekahyasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
4.035
8.528
158
Kızlar bir buçuk yıl korunmadık. Yumurtlama testleri şunlar bunlar bir türlü olmadı. Ve her şey normal çıkıyordu hiçbir sorunum yoktu insanın en çok elini kolunu bağlayan da bu. Sorun olsa tedavisine bakılacak ama her şey normal. Artık pes ettim belli ki normal yoldan olmayacak, ramazandan sonra eşimin testleri de yapılsın tüp bebek yaptıralım dedim.ve ramazanda öğrendim ki hamileyim. Çok şükür Rabbim nasip etti inşallah isteyen herkese nasip eder.
Ben son ay artık ovulasyon testini bırakıp sadece ateş ölçere göre hareket ettim vücut sıcaklığının en yüksek olduğu günü takip ettim. Rabbim de bu zamanı uygun gördü. Hep derlerdi ki kafaya takmamak gerekiyor ama toplum baskısı varken herkes çocuk sorarken biz unutmaya çalışsak stres yapmasak da yine strese giriyorduk. En yakınıma anneme bile söyleyemedim olmadığını. İnşallah kucağımıza almak da nasip olur bana ve bütün dileyenlere..

Kesinlikle stres çok etkiliyor. Bende tüp bebeğe karar verdikten sonra hamile kaldım. Ertesi ay gideriz testler yapılır başlarız diyordum. Kafa rahat olunca tabiki zamanı da gelmişse bebişler geliyor. Sizde kendimi gördüm. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Amin hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Amin hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

bizim de bir yıldır olmuyor yeri geldi akışına bıraktım yeri geldi kahroldum ama nasip hayırlı değilmiş demek ki nolur bana dua et pozitifi görüp sevinçten şoktan çıldırayım

AYnı şeyleri yaşadım ben de. 1.5 yıl oldu yaklaşık istiyoruz her ay hüsran..
Yumurta takibi klomen vs çoğu şeyi yaptık.
Sonra bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
Bilmiyorum stres mi azaldı ne oldu.
Gidip tüp bebek ile görüştüm zaten bu ay, belki artık yavaş yavaş oraya yöneliyordum ki çok şükür
Allah herkese nasip etsin :)

Ne güzel hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…