- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
Ben sizi yadırgamadım, herkesin çalışmaktan her ay hesabına geçen o paradan haz almak zorunda değil, başka şeylerden de haz alabilir... Özellikle durumu müsaitse, ne kadar gereksiz ve kötü insan varsa bir araya toplaşmış bu iş hayatındaki insanların ağız kokusunu 20-30 yıl çekip sonra da ama ben birşeyler ürettim çok mutluyum demesi bence garip. Bunun tek açıklaması vardır, o paraya ihtiyacı vardır, her ay sonu hesaba geçen o para için katlanırılır bütün pisliklere, strese. Ha işini severek yapan her sabah güle oynaya işe giden, bu yüzden sabahın köründe kalkmak koymayan kadınlar da vardır ki ülkemiz şartlarında ne kadar bir paya sahiptir bu hanımlar tahmin edersiniz...Herkes o kadar şanslı değil. Ne mobingler, ne çatışmalar, kavgalar arkadan iş çevirmeler hele ki özel sektörse herkesin karakteri bunu kaldıramayabilir. Bence konu sahibi siz işinizden memnun değildiniz ve böyle düşünmeniz çok normal. Eğer maddi durumunuz müsaitse çalışmak zorunda değilsiniz, bu demek değildir bütün gün evde oturacaksınız.. Başka şeyler de yapabilirsiniz. Umarım sevebileceğiniz bir iş bulursunuz o zaman daha farklı yaklaşırsınız bu duruma diye düşünüyorum. düşünüyorum sadece çünkü ben de sevdiğim işi yapmıyorum sizi çok iyi anlıyorum, ama yapmaya mecburum, evde oturacak durumum yok. Hazdan da ölmüyorum. Siz de milletin dediğine bakmayın, sanki dünyayı kurtarıyorlar... Sizin hayatınız sonuçta.
Allah razi olsun anlayisiniz icin cok teşekkür ederim.