Merhaba kizlar
BeN univeriste mezunuyum. Yaklaşık iki hafta önce yeni bir ise baslamistim. Lakin bugun isten ayrilmak istedigime karar verip işverene mail ile durumu bildirdim.
MEsele su ki , bu sabah ise gitmediğimi goren ailem sanki dunyanin en kotu seyini yapmisim gibi bagirip cagirmaya neden neden diye sormaya bana hakaretler etmeye basladilar. Madem calismayacaktin neden okudun dediler Ozel bi üniversitede okudugum icin belki de . Su da var ama asla kazandigim parayi istemezler eve bir sey aldigimda parami eve harcadigim icin kizarlar.
Mizacima uygun degil benim her sabah kalkip ise gitmek. Ne yapayim ? Bilmiyor muydun is hayatini okumasaydin diyolar.belki kismen haklilar
Ama ben hic calisip para kazanmaliyim diye dusunen biri olmadim. Surekli okuyp calisan kuzenlerim ornek gosterildi bana. Kendimi pasif yetersiz ise yaramaz olarak hissettiriyorlar.. ozel okulda okudum diye calismak zorunda miyim ? Zor zamanlarda ihtiyac oldugunda calismak icin okumak diye bir sey olmaz mi ?
BAbam az once ise gitti yikilmis gibiydi. Gorseniz dunyanim en kotu seyini yapmis herhalde bu adamin kizi dersiniz. ;(
Belki aranizda yadirgayanlar olacaktir bu kararimi . Ama durum bu.
Simdi patlamaya hazir bi bomba gibi annem babam. Sogukkanliligimi korumaya calisiyorum ama nasil tepki vermem gerektigini de kestiremiyorum. Bagirip cagirmak istemiyorum ama üstüme cok geliyorlar.
Nasil bir cevap vermeliyim bu durumda aileme onları teskin edecek bir cevap olmalı aksi takdirde tartismaya hic gucum yok. ..

(((