- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
- Konu Sahibi elizanelizan
Bazı arkadaşlar atıp tutmuş, madem çalışmayacaktin niye okudun diye.benim lafim bu zihniyete. Ayrica bosuna okumak diye bir kavram olamaz.nasil bu sekilde degerlendirirsiniz.okumak insanin ufkunu genisletir, imkanı olan her insan egitim almalı, evinde oturacaksa bile donanımlı, kültürlü olmalı. Evet atandigim halde baslamadim, burada insanlara atanin ama calismayin demiyorum, konuyu nasil bu tarafa cektiniz anlamadim. Cok karasizdim ama ben ise baslamamayi sectim.kimsenin hakkini yemedim. 7 yil Ünv okudum, 1 sene dershaneye gidip deli gibi calistim.puanimi aldim, karar asamasida sadece beni ilgilendirir. Sizin dusunce yapiniza gore aof de okumayayim.nasil olsa suan da calismiyorum.
evet o kadar donanımlı kültürlü olmuş ki zaten o arkadaş , mail atarak iş sahibine işten ayrılmak istediğini söylüyor, sabah kalkmak mizacıma göre değil diyecek kadar şımarık olabiliyor. Bu yüzden boşuna okumak kavramını kullandım, ailesi dünya para harcamış ama o kendini geliştiremiyor.. Konuyu bir tarafa çektiğim yok , kendiniz bahsetmişsiniz atanıp gitmemekten.Ortada sırıtan bişeyi ben söyleyince niye rahatsız oluyorsunuz. Ne güzel ya , karar aşaması beni ilgilendirir diyip çekilin, bari hak yediğinizi kabul edin. Kendinize yakıştıramadığınız bir mesleğin sınavdan öncesi sonrası olmaz. Ayrıca siz hala niye Aöf okumanızla , konu sahibinin durumunu bir tutuyorsunuz anlamıyorum.