- 27 Ağustos 2018
- 317
- 122
- 18
- Konu Sahibi Hayatguzelmis
-
Eşim instagram kullanmayı bilmediginden kaydememis yazdıgını.ekran fotosu almayıda akıl edememiş.ben olsam kadının eşime attıgı mesajların resmını ceker kadının kocasına gönderirdim.
Kadındaki deli cesareti resmen.10 sene önce eşimi aradıgında konusmalarına sahit oldum hamileymiş eşime diyor gel kacalım eşim beni mutlu edemiyor.eşim diyor olmaz o hala tekrar ediyordu onun yüzünden yıllardır kullandıgı hattı degiiştirmişti eşim.1-ben olsam o kadın bu cesareti nerden buluyor diye eşimi paylardım
2-ne demek o kadının ismini vermiyor kimi kime karşı koruyor
Eşim ben araya girersem olayların büyüyecegini işine bile etki edebilecegini söylüyor.o yüzden simdi elimiz kolumuz baglı.1-ben olsam o kadın bu cesareti nerden buluyor diye eşimi paylardım
1-ben olsam o kadın bu cesareti nerden buluyor diye eşimi paylardım
Üye konuyu buraya açmış, sonrasında da yanlış kategoride olduğuna dair herhangi bir bildirim yapılmamış.Bu konu niye cinsellik bolumun de ki?Mune
Esiniz cok yumusak cevap veriyor sanirim. Agir bir iki laf oturtsa, kadin tekrar cesaret edemezdi.
Ben sahsen kadini muhatap bile almam. Olayin esinizde bitmesi lazim.
Thank youu Munee. Guzel aksamlar olsunÜye konuyu buraya açmış, sonrasında da yanlış kategoride olduğuna dair herhangi bir bildirim yapılmamış.
Şimdi taşırım ilgili bölüme.
Ekran görüntüsünü al ve kadının kocasına at. Karının ipini bağla ikidebir kocama saldırıyo dersinArkadaslar benim sorunum her 10 senedebir eşimi rahatsız eden bir kadın.Biz eşimle evlenmeden önce eşim bi kızla görüsmüs ama bişey yasamamıslar sevgili falan olmamıslar.Bir zaman sonra biz evlendik 10 ay olmustu hiç unutmuyorum o günde sevgililer günüydü eşim dediki okız arıyor diye bende dedim ben konuscam izin vermedi bende cok kızdım.Eşim o kızla konusmus o kızda evlenmiş hamileymiş o halde diyorki gel kacalım diye.Karnında yeni kocasından olma bebegiyle evli halde öyle eşimle kacmak istiyor.eşim dediki biz seninle olamayız hç bir zamanda olmadık ben evlendim beni rahat bırak dedi.Ve sonra eşim kadının eşi duyar yanlıs anlar diye hattını degiştirmesi gerekti.simdi yaklasık 10 yıl sonra bu seferde kadın instagramdan bulmus eşimi hal hatır soruyor.Esim bana söyledi eşi görse yanlış anlar bu ne ahlaksızlık dedim.kadın 2.inci cocuguda yapmıs gözü hala eşimde.Dedim hemen instagramını sil seni daha fazla rahatsız etmesin.Ya arkadaslar bu kadının dersini nasıl veririm böyle rezil insan yok sanki dünyada erkek kalmamıs gözü hala eşimde takıntı yapmış resmen.
Thank youu Munee. Guzel aksamlar olsun
Yani sorunu kokunden hallederim diyorsunuz :)ben olsam kadının eşime attıgı mesajların resmını ceker kadının kocasına gönderirdim.
ne demişler .. taktik maktik yok . bam bam bam :)Yani sorunu kokunden hallederim diyorsunuz :)
Tamamdır Kaptan, bu aklımda
Bilmukabele, hazır yazarken kamu spotçuluğumu da yapayım, etiketlemelerinizi gözden kaçırabiliyoruz, kötü içerik bildirimlerini etiketlemelerden daha kolay takip ediyoruz, ismimiz topikte yazılıp biz fark edemeyince ilgilenmiyoruz zannederek gönül koyanlar da oluyor ama valla etiketleri görme şansımız düşük çünkü çokça bildirim olduğundan arada kaynıyor, konu taşıma, kural ihlalleri gibi durumlarda şikayet et butonuna basılırsa daha iyi olur güzellikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?