Her pazar kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani keşke sizin evin bireyi olmak yerine hala annesinin küçük oğlu rolünden çıkamamış biriyle evlenmeseydiniz. Baştan da ipin ucunu salmışsınız şu an ne yapsanız tavır - trip algılanacak ve sizin evdeki huzurunuz kaçacak. Toplumumuzda bu yaşam formu (bağımlı ana-oğul ilişkisi) çok ne yazık ki.

Vay be, resmen duyguların çok yorgun, anlıyorum seni yada en azından anlamaya çalışıyorum .
Böyle durumlarda sınır koymak şart, kendini korumalısın .

her pazar gitmeyin sizde ağırlığınızı koyun hayır diyin evimizde olucaz diyin. kafanıza silah dayayıp almayacaklar sizi evden zaten. Benim iğrendiğim ise bebeğinize musluk suyundan mama yapması oldu. Ayy aynısı başıma gelse kavga çıkartırdım valla ne insanlar var ya

Çok istiyorsa kendisi gitsin. Benim eşim de haftada bir annesine gider, kızımı da götürür hatta ben derim babaannesini, halasını, dedesini görsun diye. Ama ben ayda bir belki, o bile değil. Onlar da gelmezler. Sizi pesinden sürükleyip durmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…